L. P. | 11. 1. 2023, 12:00

Nuša Lesar bo postala mamica (o tej čudoviti novici smo se z njo pogovarjali)

Instagram/Nuša Lesar

Priljubljena televizijska novinarka je razkrila, da je v veselem pričakovanju. Vas zanima, kaj nam je razkrila o svoji nosečnosti?

Novinarka Nuša Lesar, ki jo spremljamo v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je v zadnji silvestrski informativni oddaji na POP TV kolegici Poloni Jambrek omenila, da je v veselem pričakovanju.

O tem poroča tudi današnja Lady, pišejo, da odgovora od nje niso dobili, so jim pa v službi za stike z javnostjo na POP TV pisno odgovorili: "Nuša je v obdobju, ko si želi zasebnosti in te novice ne želi obešati na veliki zvon. Očitne stvari se opazijo, vse drugo pa bi želela najprej deliti s svojo družino in prijatelji."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)

Kot še poroča revija Lady, je to za Lesarjevo prvi otrok, srečni očka pa je uspešni poslovnež Gregor Krušič.

Oba imata za seboj neuspešen zakon. Lesarjeva se je 2014 leta poročila s Sebastjanom Pogorelcem in z njim ustvarila dom v Ribnici. Zakon ni trajal dolgo, sporazumno sta se razšla.

Kot še omenja revija Lady, ima Krušič iz prejšnjega zakona dva otroka. " …s katerima se, kot je Nuša pred časom povedala sama, odlično razume," navaja omenjena revija.

Lesarjevo smo poklicali tudi mi, prijazno nam je dejala, naj se obrnemo na njihovo službo za stike z javnostjo in nam zaželela lep dan. Odgovore še čakamo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.