P. L. | 21. 2. 2024, 09:17

Nuša Lesar prvič na tak način delila posnetek s svojim sinčkom

Instagram zgodba/Nuša Lesar

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar se je v družbi svojega sina na posnetku spraševala, kar zanima mnoge mamice. 

Nuša Lesar, ki jo mnogi že vrsto let spremljajo pri vodenju informativne oddaje Svet na Kanalu A, je na porodniškem dopustu. Lani se je razveselila rojstva sina, a njen dojenček pridno raste, njena porodniška pa se počasi izteka.

"Kakšni lepi dnevi, končno tudi v Ljubljani sonce, ljubi bog. Sem mislila, da nikoli ne bo konec te megle v tej kotlini," se je Lesarjeva javila svojim sledilcem v Instagram zgodbi.

Nuša Lesar

Nuša Lesar

Instagram zgodba/Nuša Lesar

Nato pa se je zaslišal glas njenega sinčka, ki se je igral v bližini. Lesarjeva se mu je za trenutek posvetila, nato pa nadaljevala: "Kako gre kronologija, odkar ljudje izvejo, da si noseča?"

Pojasnila je: "Najprej te vsi sprašujejo, kdaj imaš rok, kdaj imaš rok, kdaj imaš rok …" Nadaljevala je, da po tem, ko rodiš, te pa vsi sprašujejo: "Kdaj greš delat, kdaj greš delat, kdaj greš delat? …"

"Ne, ne mi že tri, ali koliko mesecev prej …. Že ta občutek, da moram iti v službo nazaj, joj, saj sploh ne vem, kako ljudje naredijo? Kako ženske sploh hodijo še v službo zraven," se je v smehu spraševala, nato pa dodala v angleščini, da mora to v teh nekaj mesecih, dokler ima še porodniško, nekako ugotoviti.

Na posnetku se vidi sinova roka.

Na posnetku se vidi sinova roka.

Instagram zgodba/Nuša Lesar

Na posnetku tudi njen sinček

Med njenim posnetkom pa se je slišalo igranje in čebljanje njenega sinčka, ki ga Lesarjeva ne kaže javnosti. Fantek je proti koncu posnetka prišel do nje, položil rokico na njeno nogo, Lesarjeva pa mu je ljubeče rekla: "Kaj pa ti? Kaj pa ti tukaj?"

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ