R.S. | 23. 8. 2022, 16:27

Ogorčeni starši: v osnovni šoli na Koroškem je posnela vroče fotografije

Instagram/fan page Ana Pusovnik

"Dobrodošli učenci pri uri spolne vzgoje. Moji pridni učenci me že čakajo, jaz pa vsa pohotna stopam pred šolsko tablo v vročih petkah in mini krilu. Poglej si več na profilu," naj bi zapisala Ana na svojem profilu z erotično vsebino in razburila slovensko javnost. 

Ana Pusovnik, udeleženka resničnostnega šova Sanjski moški, ponovno razburja. Tokrat so v javnost prišle informacije, da je v koroški osnovni šoli posnela vroče fotografije, ki jih je nato objavila na družbenih omrežjih, poročajo Slovenske novice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fanpage_ana_pusovnik_ (@ana_pusovnik_fanpage)

"Dobrodošli učenci pri uri spolne vzgoje. Moji pridni učenci me že čakajo, jaz pa vsa pohotna stopam pred šolsko tablo v vročih petkah in mini krilu. Poglej si več na profilu," naj bi zapisala Ana na svojem profilu z erotično vsebino.

Brez dovoljenja ravnateljice

Zgrožena ravnateljica Osnovne šole Prevalje Andreja Tinta je za Slovenske novice potrdila, da so bile na šoli posnete nespodobne fotografije. 

"Res so bile posnete, a nisem vedela, da je ta oseba vstopila v šolo. To se je zgodilo brez moje vednosti in dovoljenja. Včeraj so bile prijave na policijo, občino, inšpektorat," je povedala ravnateljica.

Slovenske novice poročajo, da je osebi vstop v šolo omogočila oseba, ki ima dostop do šole, a v šoli ni zaposlena. Ravnateljica jim je potrdila, da se je vse skupaj dogajalo med počitnicami in da je bila o dogodku obveščena pred nekaj dnevi.

Zaskrbljeni starši

Starši otrok niso ostali ravnodušni. Ravnateljica obljublja, da bodo o vsem skupaj govorili tudi prihodnji teden na svetu staršev.

"Inšpektorat je bil obveščen, a glede na to, da te osebe niso zaposlene na šoli se jih ne tiče. Na policiji so rekli, da bodo zadevo preiskali," je Slovenskim novicam zaupala v pogovoru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fanpage_ana_pusovnik_ (@ana_pusovnik_fanpage)

Kaj odgovarja Ana?

Slovenske novice poročajo, da se Ana Pusovnik čudi, zakaj so starši zaskrbljeni in vztraja, da so bile fotografije posnete v studiu in ne v šoli.

"Kot prvo je trenutno avgust in otrok ni, ker so šolske počitnice, kot drugo, pa so slike narejene v studiu in nimajo veze z otroki. Sprašujem se tudi, od kje podatek, da so fotografije nastale na osnovni šoli? In kaj bi naj skrbelo starše? Da bom obiskala njihove otroke tudi prvega septembra," je zapisala Ana.

Kasneje je priznala, da so bile fotografije res posnete v šoli, "ko ni bilo otrok in nismo nikogar motili pri delu." Povedala jim je, da je bil zapis fantazijski, zato ni vabila učence 3.c razreda k ogledu fotografij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fanpage_ana_pusovnik_ (@ana_pusovnik_fanpage)

"Nisem niti pomislila, da bi kdo sploh pomislil na otroke iz tretjega razreda osnovne šole. Gre le za zapis iz glave, link, ki vodi do moje platforme pa je na strani za odrasle, do katere otroci nimajo dostopa. Fotografije so nastale med šolskimi počitnicami in na šoli ni bilo otrok in nismo nikogar motili pri delu," je zaključila in se za nevšečnosti vodstvu šole opravičila, poročajo Slovenske novice.