L. P. | 27. 9. 2023, 10:46

Presenečenje: Oriana Girotto po 10 letih nekdanjega partnerja zamenjala za mlajšega športnika

Monica Girotto

V javnosti je odjeknila novica, da naj bi se voditeljica Oriana Girotto po desetih letih razšla s partnerjem Maticem Ajdičem. To je njen novi srčni izbranec ...

Znana televizijska voditeljica Oriana Girotto naj bi že pred tremi meseci prekinila desetletno ljubezensko zvezo z glasbenikom Maticem Ajdičem, ekskluzivno poroča revija Lady. Kot navajajo, naj bi se znani parček razšel tiho, še vedno pa naj bi skupaj po najboljših močeh naredila vse za njunega sina Edvarda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oriana Girotto (@girottooriana)

Kot še piše omenjena revija, naj bi Girottijeva srečo našla v objemu mlajšega Ljubljančana, nekdanjega hokejista, s katerim naj bi konec avgusta tudi preživela dopust.

Ponosna na svoja dva sinova

Girottijeva je ponosna mati dveh sinov. Prvega Aleksandra Borisa Cavazzo ima z igralcem Borisom Cavazzo, ki je od nje starejši 34 let. Kot je pred kratkim razkrila za siol.net, imata še vedno lep odnos.

"Zdi se, da je zelo pomembno, če se odločiš za otroka, da ga imaš z nekom, ki ga ceniš. Ne moreš imeti otroka z nekom, ki ga ne spoštuješ. Vendarle moraš malo premisliti. Še vedno ostaja prijateljstvo, v tem je smisel," je dejala za omenjeni portal.

Instagram/Oriana Girotto

Mlajšega sina Edvarda pa ima z glasbenikom Maticem Ajdičem. Danes sedemletnik je 13 let mlajši od svojega starejšega brata. Ko je bila Girotijeva noseča, je za revijo Story razkrila: "Drugi otrok ni stvar biološke ure in subjektivne želje. Nisem si želela še enega otroka, želela sem si njegovega otroka, z njegovimi lastnostmi, in pomembno mi je bilo, da si tudi on to želi."

Kljub letom ostaja mladostna

Girottijeva je za revijo Lady spregovorila tudi letos, ko je dopolnila 50 let: "Včasih kar ne morem verjeti, da sem stara že petdeset let, čeprav se v svoji koži dobro počutim, hkrati pa ni tako preprosto kot takrat, ko si mlad. Ker sem v prvi vrsti mama, na kar sem zelo ponosna, me to izjemno osrečuje. V tem šolskem letu smo imeli kar dva prvošolčka, Edvarda v osnovni šoli, Aleksandra pa bruca na fakulteti, in za oba je bil to poseben izziv, pa tudi za mene kot mamo. Na govorilnih urah v šoli se zavedam, da spadam med starejše mamice, navsezadnje sem drugega sina rodila pri 43 letih, medtem ko so nekatere mamice zelo mlade. A ne glede na to je najpomembnejše, da poskrbiš zase in za svoje počutje ter za to, da so otroci srečni."