P. L. | 9. 9. 2022, 14:34

Iskrena izpoved Coolmamacite: "Ne morem bit' tiho, pa če se še tako trudim"

Instagram/Teja Jugovic

"Čudni dnevi so za mano. Malo mi gre vse skupaj na živce …"  se je oglasila svojim sledilcem na Instagramu.

Ena najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic Teja Jugovic, mnogi jo poznajo pod imenom Coolmamacita, je znana tudi po svoji iskrenosti. Mamica dveh otrok, Sie in Inaja, s svojimi sledilci večkrat deli tudi pogovor ob čaju, kjer odpira pereča in aktualna vprašanja, se dotika spolnosti, vzgoje, odnosov, še najbolj pa krivic. Večkrat pove, da jo prav te zelo bolijo.

"Zdajle imam pa jaz eno tako zelo zanimivo obdobje, oziroma, čudni dnevi so za mano, malo mi gre vse skupaj orng na ž ... živce," je začela s svojo izpovedjo in nadaljevala, da jo zadnje dni boli glava, da se ni počutila najbolje, zbolela je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

Ob tem je omenila tudi, kako je njena mačka želela ležati ob njej. Ugotovila je, da je to najbrž zato, ker jo želi pozdraviti in ji odvzeti negativno energijo, ki se kopiči okoli nje.

Zbolela je, a našla vzrok

"Jaz točno vem, da vse to, kar sem držala v sebi, da vse to, kar sem hotela povedati, je mene pripeljalo do tega, da sem zbolela, ker zagovarjam dejstvo, da človek ne sme biti tiho. Ne sme dovoliti, da se dogajajo krivice in to se je dogajalo …," je razkrila in pojasnila, da je poslušala nekega filozofa, ki je dejal, da ni res, da je bolje, da se na negativne stvari ne odzovemo in smo tiho.

"Ker če pustiš stvari, da gredo mimo in si tiho, to pomeni, da se s tem strinjaš."

Jugovičeva pravi, da se s tem, da so trenutno vplivneži na udaru in da so nekateri zelo negativno uperjeni proti njim, ne strinja in da to ni prav. "Da smo mi nekaj najhujšega, kar obstaja," je še omenila in pojasnila, da je ironično, da nekateri, ki so si svoje ime ustvarili na podoben način kot ona, komentirajo, da jim gredo vplivneži na živce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

"Jaz bom res morala dati vse te stvari ven, ker če ne bom, se lahko samo požrem ... Ugotavljam, da je vse to ena lepa politika," je še razočarano povedala.

"Še vedno sem Teja!"

Izpostavila je tudi to, da je sama začela na začetku. Pustila je službo, ker je bila nezadovoljna in začela delati stvari, ki jo veselijo in je uspela s trdim delom. "Še vedno sem Teja, kot sem bila na začetku," je poudarila, skrbi pa jo, da so nekateri prav zaradi tega, ker je srečna v življenju, ker počne to, kar počne rada, škodoželjni in tega ne more razumeti. Bolijo jo laži, posnetki, ki so izkrivljeni in šokirana je nad določenimi komentarji.

"Kam smo šli," se sprašuje in dodaja, da se to ne neha, da se stopnjuje, a da ima dovolj energije, da se bo postavila po robu vsem tistim, ki ji želijo slabo. Ker ni razkrila, zakaj je tako razočarana, kaj točno se je zgodilo, smo z njo govorili mi. "Moj čas še pride," je dejala za Metropolitan in dodala, da bo ob pravem trenutku povedala vse.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave