R. K. | 13. 7. 2022, 21:31

Pahor ob okroglem jubileju čestital prav posebni osebi v njegovem življenju

Instagram/Borut Pahor

"Šopek rožic je drobna pozornost za njeno izjemno delovno zavzetost in njeno neomajno človeško podporo, s katero me razvaja," je zapisal predsednik.

"Moja čudovita Marinkica je imela precej okrogel življenjski jubilej", je v objavi na Instagramu zapisal predsednik republike Borut Pahor. Ob tem je s svojimi sledilci delil tudi, da s to posebno osebo sodeluje že četrt stoletja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Komu je namenjena predsednikova čestitka?

S to osebo predsednik Pahor sodeluje službeno. Razkril je namreč, da je Marinka njegova tajnica. "Šopek rožic je drobna pozornost za njeno izjemno delovno zavzetost in njeno neomajno človeško podporo, s katero me razvaja," je v objavi zapisal Pahor in zaključil: "Hvala, ljuba Marinčica."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Borut Pahor večkrat preseneti svoje sledilce

Predsednik Pahor s svojimi sledilci na Instagramu pogosto deli podobne utrinke iz svojega življenja. Pred nekaj časa je tako v objavi delil tudi skupno fotografijo z nekdanjo smučarsko šampionko Tino Maze in njeno družino. Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, saj je smučarka obeleževala deseto obletnico svoje najuspešnejše sezone v karieri.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.