A. R. | 19. 8. 2022, 09:47

Petri Kerčmar načrti padli v vodo: ''Letos se ni izšlo"

POP TV
Petri Kerčmar načrti padli v vodo: ''Letos se ni izšlo" (foto: POP TV)

Za priljubljeno TV voditeljico informativne oddaje 24UR je poletje čas, ko se lahko popolnoma izklopi in napolni baterije za prihajajočo jesen. V pogovoru nam je tokrat zaupala, kako je izkoristila poletni dopust in kaj je šlo narobe.

Petra Kerčmar obožuje poletje, zato, ko ji le čas dopušča, pobegne na morje.

"Odkar imam na morju apartma blizu morja, mi je škoda, da bi šla kamor koli drugam. Vsako leto pred covidom sem bila redna obiskovalka Sarajevskega filmskega festivala. Tudi letos je bilo v načrtu, da gremo z družbo v Beograd, ampak nekdo ni mogel iti, jaz pa sem potem tudi imela neke neodložljive obveznosti. Prvotni načrti (obisk Sarajeva) so tokrat padli v vodo, ampak za drugo leto imam to spet v načrtu, tako da ni nič zamujenega. Vseeno pa sem bila zadovoljna, da sem bila lahko na morju več časa," je za Metropolitan povedala Petra, ki ima na obisk priljubljenega filmskega festivala same lepe spomine.

"V Sarajevu je vedno odlično: od izbora filmov do družbe, rdeča preproga spominja na Hollywood. Tam srečaš tudi ogromno Slovencev, saj se zberejo ustvarjalci s celega sveta. Priznati moram, da gre za drugačno vzdušje, ki te ponese, res je super izkušnja, priporočam (nasmeh). Letos se pač ni izšlo, da grem tja in odločila sem se, da bom maksimalno izkoristila oddih na morju."

POP TV

"Sem človek morja ..." 

Letošnje poletje smo imeli več vročinskih valov, glede vročine pa priljubljena TV voditeljica priznava:

"Z leti vse težje prenašam vročino, ampak mi je vseeno ljubše poletje kot zima. Sem človek morja, visokih temperatur, ampak letos je bilo res vroče v primerjavi s prejšnjimi leti. 28 ali 29 stopinj Celzija takoj podpišem, 36 stopinj pa ne rabim (nasmeh). Zdaj že razmišljam, da bi si doma umislila klimo in si jo tudi bom, ker drugače ne gre. Sicer nisem zagovornica klime, ampak opažam, da ne gre več brez nje. Sem otrok morja, z morjem sem bolj povezana kot z gorami, čeprav jih občudujem in grem rada v gore, ampak mi je vseeno ljubše morje, do katerega skočim tudi v hladnejših mesecih."

Prvič na glamping

Proste dni je izkoristila tudi za preživljanje časa s sinom Aljažem, ki se jeseni odpravlja v srednjo šolo v Novo mesto. "Z mami in Aljažem smo šli na glamping na Bled. Bilo je zelo luštno, neka nova izkušnja. Skratka neka kombinacija, da ni bilo samo morje," še doda za konec.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.