Ž.A. | 15. 3. 2023, 08:14

Pevka in voditeljica Flora Ema Lotrič: "Takrat se ti začne več stvari povezovati med sabo"

Aleksandra Saša Prelesnik

Mlada pevka in voditeljica je v šovbiznis vstopila že v najstniških letih.

Flora Ema Lotrič je pevka, igralka, radijska voditeljica na Radiu 1 in ustvarjalka dveh podkastov Alkimija besed in Cosmopolitan podkast.

Za sabo ima glavno vlogo v muzikalu Vesna, ki je doživel več kot 50 ponovitev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. "Nastopala sem že na večini večjih odrov v Sloveniji," je dejala. V šovbiznis je vstopila že pri rosnih šestnajstih letih, ko je nastopila na Misiji evroviziji.

Kaj je njen recept za uspešno žongliranje med vsemi obveznostmi?

"Ugotovila sem, da mi je meditacija nujno potrebna. Veliko bolje mi delajo možgani. Ne delajo mi samo iz spiritualnega namena, da se povežem sama s sabo, da sem boljša v odnosu z drugimi in pri delu, ampak tudi zato, ker ti možgani dejansko začnejo boljše delati. Več stvari se ti začne povezovati med sabo. To sem ugotovila v zadnjih mesecih, odkar jo izjavljam. Avgusta sem začela, po dveh, treh mesecih pa sem začela opažati res veliko razliko, predvsem v odnosih drugih. Ko sem na primer bila v avtu in je bil pred mano, ne bom rekla, kakšen voznik, sem si rekla: 'Okej, v redu je.' Nisem takoj rekla: 'Kaj je zdaj to?!'" nam je razkrila Flora Ema Lotrič.

Celotni epizodi Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner lahko prisluhnete spodaj:

Preberite tudi: Mladi glasbenik Žan Hauptman: "Najprej me mora nekaj prizadeti. Nekaj tragičnega."

Priporočamo še:  Jure Košir spregovoril o zdravstvenih težavah, ki jih je za sabo pustila smučarska kariera

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.