L. P. | 19. 1. 2023, 11:34

Po ločitvi odmeva vprašanje: kdo je lepotica, h kateri se stiska Miha Hercog?

Instagram/Miha Hercog

Najbolj odmevna novica v zadnjih dneh je bila zagotovo ločitev Saše Lendero in Mihe Hercoga, zdaj pa se je pojavila fotografija, na kateri je glasbeni producent ujet z lepotico. Kdo je skrivnostna ženska? 

Na petek 13. sta glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog javnost šokirala z novico, da sta se razšla. Njuna odločitev je zorela več mesecev, parček je očitno spoznal, da je čas, da gresta vsak po svoji poti.

"Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih … Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo …" je ob tem zapisal Hercog. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Lenderova pa: "Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko ... a izgleda, da je tudi to življenje.
Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno!
Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala."

Kmalu po žalostni novici pa so se številni oboževalci nekoč priljubljenega para začeli spraševati, kdo je ženska, ki se pogosto pojavlja na fotografijah Hercoga.

To je njegova sestra Larisa Hercog, s katero se glasbenik zelo rad druži, skupaj ustvarjata lepe spomine in se očitno zelo dobro razumeta.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.