J. B. | 12. 9. 2022, 13:56

Slavni športnik pogledal v ženin telefon in našel dokaze o njeni nezvestobi

Profimedia

Eden najbolj prepoznavnih italijanskih športnikov Francesco Totti je izlil dušo in se s hudimi obtožbami spravil nad zdaj že nekdanjo ženo.

Sedemnajst let sta po svetu hodila z roko v roki, plod njune ljubezni, ki sta jo s poroko uradno potrdila leta 2005, so bili tudi trije otroci. Toda letos poleti je bilo poti, po kateri sta skupaj hodila italijanski nogometni zvezdnik Francesco Totti in nekdanja televizijska voditeljica Ilary Blasi, nepreklicno konec. Zvezdniški par se je razšel, očitno pa na vse prej kot lep način. Totti, eden najboljših italijanskih nogometašev vseh časov, je po nekaj mesecih molka izlil dušo in v smeri svoje nekdanje žene izstrelil številne ostre puščice.

"Za mano je zelo težavno obdobje. Vse se je začelo ob koncu moje nogometne kariere, potem sem zaradi covida izgubil še očeta. Tudi sam sem precej trpel med 15-dnevnim okrevanjem zaradi covida. Žena pa ... Ko sem jo najbolj potreboval, je ni bilo ob meni," je za Corriere della Sera povedal Totti, ki je celotno nogometno kariero preživel v dresu Rome.

Profimedia

Po razpadu zakona so številni italijanski mediji namigovali, da je bil glavni razlog za to Tottijeva domnevna nezvestoba, nogometaš naj bi Ilary Blasi varal z Noemi Bocchi. Toda Totti trdi, da to ni tako. S prstom je dejansko pokazal na svojo nekdanjo ženo in razkril tudi, kako je izvedel, da ga vara.

"Lani septembra so mi ljudje začeli govoriti, da me vara. Da ima novega. In ne samo enega. Ko so mi to potrdili tudi ljudje, ki jim zaupam, sem začel sumiti. Pogledal sem njen mobilni telefon in ugotovil, da obstaja tretja oseba. Oseba, ki je delovala kot posrednik med Ilary in nekom drugim."

Francesco Totti je med drugim razkril, da je nekdanji ženi hotelska srečanja z drugimi moški urejala kar njena frizerka.

Tottija, ki je za klub iz Rima odigral neverjetnih 786 tekem in zabil tudi 307 golov, je družinska drama povsem strla. Padel je v depresijo, mučila ga je nespečnost, malo je jedel in bil ves čas apatičen. "Videl sem dokaze o njeni zvestobi. Videl sem dejstva. In to me je povsem zlomilo. Postal sem depresiven. Nisem se mogel več pretvarjati, da se nič ne dogaja. Toda preprosto nisem bil več to, kar sem. Postal sem nekdo drug. Nisem se prepoznal. Pobral sem se šele po zaslugi Noemi," pravi Totti.

Vojna zakoncev Totti-Blasi se bo po nogometaševih besedah verjetno zaključila šele na sodišču.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.