P. L. | 5. 9. 2022, 16:11

Poglejte, kako izvirno je Patricia Pangeršič sporočila, da bo postala mamica

Instagram/Patricia Pangeršič

Po veliki žalosti je zanjo končno posijalo sonce, svojo najlepšo novico je delila z romantičnimi fotografijami ...

Spletna vplivnica, osebna trenerka in fatalna ženska Patricia Pangeršič je na Instagramu razkrila, da bo postala mamica. To čudovito novičko je pospremila s fotografijami, na katerih je skupaj s svojim partnerjem in besedami: "Najprej je bila ljubezen, potem si prišel ti. Bodoča mami in ati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Oglasili so se številni znani

Veselje na družbenem omrežju je že cel dan neizmerno. Čestitke dežujejo tudi od znanih obrazov, paru so čestitali Jana Morelj, Ines Erbus, Sanja Gorhar, Eva Boto, Gaja Prestor, Kaja Karba, Katka in Katka Bogataj, Petra Parovel in številni drugi.

"Počila bom od sreče," je zapisala njena zelo dobra prijateljica in glasbenica Tjaša Hrovat Steklasa, ki ima za seboj podobno zgodbo.

Po veliki žalosti je končno posijalo sonce

Pangeršičeva je pred časom javnost seznanila z zelo žalostno novico, saj je bila v preteklosti že noseča, a je doživela spontani splav. Svojo žalost je tudi takrat izlila na Instagramu, opisala je, kako je bilo. 21. februarja je na nosečniškem testu zagledala dve črtici, njena sreča je bila neizmerna, a žal le kratek čas. V začetku marca ji je ginekologinja namreč povedala, da ni več utripa.

Sreča, ki jo spletna vplivnica občuti sedaj, je prav zaradi težke izkušnje, ki jo je doživela, še toliko večja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.