A. B. | 11. 4. 2022, 07:10

Poglejte si prve fotografije! Tako je izgledala več kot 4 milijone vredna poroka sina Davida in Victorie Beckham

Profimedia
Poglejte si prve fotografije! Tako je izgledala več kot 4 milijone vredna poroka sina Davida in Victorie Beckham (foto: Profimedia)

Od poročne obleke prestižnih modnih oblikovalcev do 130 milijonov vredne lokacije. Pokukajte v zakulisje filmske poroke!

Poroka 23-letnega Brooklyna Beckhama in 27-letne Nicole Peltz, ki se je odvila v Palm Beachu na Floridi, v domu njenih staršev, je bila naravnost sanjska. 

Novoporočenca sta ekskluziven dostop do vseh podrobnosti omogočila reviji Vogue, ki je vsak bleščeč trenutek tudi izkoristila. 

Modna biblija Vogue je na Instagramu zapisala: "To so stvari, iz katerih so sestavljene sodobne pravljice: lepa svetlolasa filmska zvezdnica sreča čednega mladega potomca ene najbolj znanih – in modnih – britanskih družin, iskrice se razpletejo v resnično romanco 21. stoletja." Ob tem pa dodali še fotografijo mladoporočencev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Nevesta je nosila kar dve obleki. Prvo je oblikoval Pierpaolo Piccioli, modni oblikovalec znamke Valentino, v obleko pa je bil z modro nitjo prišit majhen talisman. Na svojem Instagramovem profilu je Nicole objavila fotografijo obleke in ob njej pripisala: "Moja sanjska obleka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltz)

Brooklyn je nosil smoking modne hiše Dior, narejenega po meri, oblikoval pa ga je Kim Jones. Celotni videz je dopolnil še z diamantno verižico Anite Ko darilo, ki ga je prejel od svojega novopečenega tasta. Ste zasledili filmsko fotografijo vseh moških članov družine Beckham - Brooklyna, 19-letnega brata Romea, 17-letnega Cruza in očeta Davida?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Brooklyn in Nicola sta svoj prvi ples kot mož in žena odplesala na skladbo "Only Fools Rush In", ki jo je izvedel vzhajajoči južnoafriški umetnik Lloyiso

Seznam gostov naj bi zaobjemal 600 članov in mnogo zvezdnikov, vključno z Gigi Hadid, Sereno in Venus Williams, Nicole Ritchie, Evo Longoria, Gordonom Ramsayjem, Melanie Brown (Spice Girls), Tomom Bradyjem in mnogimi drugimi. 

Nicolina starša Nelson in Claudia Peltz sta bila tista, ki sta plačala račun za luksuzen dogodek, ki naj bi ju po poročanju portala yahoo!lifestyle stala 5,2 milijona avstralskih dolarjev, kar je slabe 4 milijone evrov.

Več o težko pričakovani poroki preberite na spodnji povezavi: 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.