A. R. | 29. 6. 2022, 08:00

Postavni Burak iz uspešnice 'Moja boš' pred pomembno življenjsko prelomnico

Helena Kermelj

Le katera predstavnica ženskega spola se ne spomni TV-uspešnice iz leta 2018? Izvedeli smo, da ima glavni igralec Burak Özçivit v teh dneh veliko razlogov za veselje.

V domu enega najbolj zaželenih in priljubljenih igralcev turških serij bo kmalu slišati otroški jok. Burak Özçivit in njegova žena Fahriye Evcen bosta namreč spet zibala. V zadnjih dneh namreč na veliko polnita časopisne stolpce turških medijev, kot je na primer portal Sabah.

Ta med drugim navaja, da je 36-letna igralka noseča dva meseca in pol. Slavna zakonca sta že na lovu za novo nepremičnino. Kot kaže, načrtujeta tudi selitev.

Igralski par sicer za zdaj še ostaja skrivnosten, a svoje sreče ne bosta mogla več dolgo skrivati. Pred kratkim sta namreč s svojimi sledilci na Instagramu delila kar nekaj novih fotografij, na katerih kar žarita od sreče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Poroka in rojstvo prvorojenca

Spomnimo, da sta se Burak in Fahriye spoznala na snemanju serije Calikusu, v kateri sta igrala osrednjo vlogo zaljubljenega para. Tako kot pri večini igralskih parov je tudi med njima prav na snemanju preskočila iskrica ljubezni. Marca 2017 je sledila zaroka v Nemčiji, od koder prihaja Burakova družina. Večno zvestobo sta si obljubila junija v Carigradu, na medene tedne pa sta pobegnila na rajske Maldive.

Aprila 2019 sta dobila najlepšo, a hkrati najzahtevnejšo vlogo v življenju – postala sta starša. Njuno srečo je še dodatno obogatil sin Karan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.