24. 4. 2022, 11:40

Pregled Instagrama: Franko Bajc gre v boksarski dvoboj, Tanja Žagar na sprehodu z vozičkom, Špela Grošelj pa praznuje

Instagram/franko_bajc

Za nami je barvit Instagram teden. Nekaj rožnate na prelepi Anji Sirovnik, nekaj modrega na Melanie Mekicar in nekaj v niansi cvetočega drevja ob Tanji Žagar. 

Kmalu nov videospot

Challe Salle je čez teden dražil s kadri iz prihajajočega videospota za komad Ona, vse seveda v slogu impozantnega glasbenika, ki ničesar ne počne minimalistično – te dni smo ga celo ujeli v novem Oplu Mokki neonsko zelene barve, ki se kakopak popolnoma sklada z vsem, kar je Challe. Novi videospot, ki spominja na bondiado Casino Royale, bo na YouTube na ogled od nedelje, 24. aprila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Te male nožice

"Od kod so te male noge," bi lahko malce prirejeno zapeli Siddharta ob simpatični fotografiji novopečene mamice Kaje Vidmar, ki je objavila utrinek prav tistega, kar je pri dojenčkih najbolj ljubko – male otroške nožice. In takoj je priletelo skoraj sedem tisoč všečkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Na maturancu

Ne, Melanie Mekicar ni ponavljala srednje šole, ampak se je maturantskega plesa udeležila kot voditeljica. V ospredje svoje objave je postavila sinje modro obleko, ki pa je bila prav mladostno igriva. Če pokukate še na drugo fotografijo v kolažu, boste videli, da se je dolga noga lepe Melanie med slavnostnim večerom lahko kar dobro zračila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Sončna Anja

Moramo reči, da se je Anja Širovnik, sicer finalna izbranka Gregorja Čeglaja v šovu Sanjski moški, čudovito razcvetela. Kot prava Instagram lepotica je nadgradila tudi svoje objave, ki so zdaj izpiljene do zadnjega detajla. Ta teden je priletela nova – tokrat se je Anja v nadvse urbanem stajlingu ustavila sredi slovenskega podolja, se nastavila sončnim žarkom in napisala, da je s soncem in malce rožnate barve vse mogoče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

Vse najboljše, mama

Špela Grošelj je ta teden praznovala. A ne svoj rojstni dan, ampak rojstni dan svoje mame, ki je odkljukala 78. pomladi. Vse najboljše tudi iz naše strani. "Najbolj močna, iskrena in zabavna mami na celem svetu," je na Instagramu zapisala Špela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@spelagroselj)

Priprave na boks

7. maja se v dvorani Campus na Ptuju obeta nenavaden zvezdniški dvoboj v boksu. Pomerila se bosta Franko Bajc, abonirani žrebec slovenskih resničnostnih šovov, in največji slovenski YouTuber Pero Martić. Franko jasno ne prepušča ničesar naključju, zato tudi za tole zadevo vestno trenira. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

Vozičkarica

Lansko poletje je Tanja Žagar postala mamica, zdaj pa s hčerko Marino skupaj dirkata vsepovsod. No, mama je voznica, Marina pa se še vozi v ličnem vozičku. In glej ga zlomka, Tanja je našla nasad pomladno cvetočih dreves, parkirala barvno skladen voziček ob bližnjo klopco in nastal je Instagram trenutek, ki je nemudoma pritegnil kopico všečkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.