P. L. | 1. 9. 2022, 11:30

Osupljiva preobrazba resničnostne zvezdnice iz oddaje Ljubezen po domače: lažja za 10 kilogramov!

osebni arhiv

Dokazala je, da je s trdno voljo vse mogoče in pokazala, kako je videti njeno izklesano telo danes. 

Simpatično Leo Bertoncelj smo spoznali v šovu Ljubezen po domače. V zadnji sezoni se je borila za srčno naklonjenost Jureta Novaka. Kljub začetni simpatiji pa sta sklenila, da ostaneta dobra prijatelja. 

Izgubila je 10 kilogramov

V šovu je bila Lea nekoliko bolj zaobljena, kasneje je pojasnila, da ji to ni bilo všeč in je želela shujšati. To ji je tudi uspelo, a začetki niso bili lahki. O tem je spregovorila za Metropolitan.

Lea pred in po preobrazbi.

Lea pred in po preobrazbi.

osebni arhiv

"Telesna preobrazba je bila na začetku težka, ker pred tem nisem imela motivacije, pa tudi ko ješ nekaj časa bolj nezdravo, potrebuješ kak teden, da se telo navadi na zdravo prehrano. To mi je bilo najtežje. Ampak zelo kmalu po začetku treningov v Blacbox studiu v Ljubljani sem dobila tisto pravo motivacijo, zagon in potem je bilo vse veliko lažje," je pojasnila in dodala še, zakaj je potrebovala pomoč: "Sama prevečkrat obupam in sem potrebovala nekoga, da me spodbuja, mi daje napotke in spremlja moj vsakdan. Šele ko te vodi nekdo, ki ima znanje, vidiš, da ni treba stradati, da ne potrebuješ hitrih diet, da se ni treba odpovedovati stvarem, ki jih imaš rad, ampak potrebuješ vztrajnost, zaupanje vase in sčasoma dobiš tudi samodisciplino."

Lea je shujšala 10 kilogramov.

Lea je shujšala 10 kilogramov.

osebni arhiv

Danes opozarja, da ne počnete tega

Z zdravim načinom hujšanja je pridobila tudi nekaj več znanja in danes dobronamerno svetuje vsem tistim, ki želijo izgubiti odvečne kilograme, naj nikar ne hujšajo s hitrimi dietami, saj tako izgubljeni kilogrami pridejo nazaj.

"Treba je vedeti, da je naše telo naš tempelj, ki nas drži pokonci in vse, kar vnašamo vanj in tudi, kako z njim ravnamo, se seveda pozna na samem telesu. Zato hujšajte počasi. Če nimate motivacije, res priporočam osebno trenerstvo, meni je edino to pomagalo," svetuje Bertoncelj in polaga na srce: "V življenju ni lahkih poti, če želimo velike spremembe. Imejte radi svoje telo, bodite potrpežljivi ter zaupajte vase!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.