P. L. | 30. 5. 2023, 08:16

Presenečenje: bo Gregor Čeglaj vstopil v nov resničnostni šov?

Instagram/Gregor Čeglaj

Gregor Čeglaj, ki smo ga spremljali v romantičnem šovu Sanjski moški, se je po dolgem času oglasil svojim spletnim prijateljem in jih presenetil z novico, ki je najbrž ni pričakoval nihče. 

Gregor Čeglaj, ki je v prvi sezoni šova Sanjski moški poskušal najti ljubezen, se je pred časom preselil v ZDA k svojemu bratu dvojčku Urošu. Od tedaj se je svojim spletnim prijateljem oglašal bolj poredkoma, zato pa so se toliko bolj razveselili Instagram zgodbe, v kateri jim je razkril zelo zanimivo stvar.

Gregor Čeglaj/Instagram zgodba

Pokazal je sporočilo, ki naj bi ga prejel od producentke Ivane iz hrvaške RTL televizije. Ta mu je med drugim zapisala, da pripravljajo resničnostni šov.

"Trenutno delamo na ljubezenskemu šovu, in vidim, da si v Ameriki, a me zanima, ali si zainteresiran za kaj takšnega? Imaš sploh čas za to?" je zapisala v sporočilu.

Čeglaj je ostal nekoliko skrivnosten, svojim spletnim prijateljem ni zapisal, kako se je odločil, pripisal je le stavek: "Lassie se vrača".

Facebook/Gregor Čeglaj

Ali to morda pomeni, da bomo lahko Gregorja ponovno gledali v resničnostnem šovu, tokrat za hrvaško televizijo? Verjamemo, da se bo kmalu ponovno oglasil in pojasnil, kako se je odločil.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.