Ž.A. | 11. 3. 2023, 08:05

Priljubljena pevka in voditeljica o težki izkušnji iz otroštva in posledicah šovbiznisa

Aleksandra Saša Prelesnik

"Pri šestnajstih ne veš, v kaj stopaš, ko greš v šovbiznis. Ti greš v dogajanje in ti je noro na začetku, ampak to prinese za sabo veliko nekih stvari, s katerimi se pa ti ne znaš spopasti," je prepričana ambiciozna pevka in voditeljica.

Flora Ema Lotrič je pevka, igralka, radijska voditeljica na Radiu 1 in ustvarjalka dveh podkastov Alkimija besed in Cosmopolitan podkast.

Za sabo ima glavno vlogo v muzikalu Vesna, ki je doživel več kot 50 ponovitev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. "Nastopala sem že na večini večjih odrov v Sloveniji," je dejala. V šovbiznis je vstopila že pri rosnih šestnajstih letih, ko je nastopila na Misiji evroviziji.

Flora Ema se je v šolskih klopeh spopadala z zbadljivkami sošolcev. Ker je sodelovala pri Misiji evroviziji, je velikokrat manjkala v šoli, kar je seveda spodbudilo nestrinjanje. "Nikoli ne bi šla nazaj, ampak v preteklosti vseeno ne bi spremenila nič," nam je zaupala.

Kako se je spopadla z grdimi besedami?

"Ko sem imela pozneje nastope za šolo, je bilo veliko grdih besed. Seveda te prizadane. Res te prizadane. Ti bi samo rad bil sprejet. Ti bi samo rad bil najstnik. Rad bi imel prijatelje in jaz sem imela zelo rada to, kar sem počela, ampak pri šestnajstih ne veš v kaj stopaš, ko greš v šov biznis. Ti greš v dogajanje in ti je noro na začetku, ampak to prinese za sabo veliko nekih stvari, s katerimi se pa ti ne znaš čisto spopasti. Včasih so ljudje še bolj gledali televizijo kot danes in smo imeli neko prepoznavnost in kar naenkrat vsi nekaj hočejo od tebe. Imela sem menedžerja in on je imel neke svoje zahteve, v šoli so bile zahteve, s sošolci se nismo najboljše razumeli. Mogoče so bili nekateri tudi na nek način nastrojeni proti meni in meni je bilo to zelo, zelo težko," nam je zaupala.

Celotni epizodi Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner lahko prisluhnete spodaj:

Preberite tudi: Mladi glasbenik Žan Hauptman: "Najprej me mora nekaj prizadeti. Nekaj tragičnega."

Priporočamo še:  Jure Košir spregovoril o zdravstvenih težavah, ki jih je za sabo pustila smučarska kariera

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.