20. 6. 2022, 16:08

Priljubljena radijska voditeljica se je oglasila iz bolnišnice

Fotomontaža/Instagram/ivjana

"Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno," je med drugim povedala Ivjana Banić.

Radijska voditeljica Ivjana Banić, s partnerjem in otrokoma, Vilo ter Krasom, že več let potuje po svetu. Živeli so na različnih eksotičnih destinacijah. 

Zdaj pa se je mogla vrniti domov v Slovenijo, saj jo je čakal poseg. Več o izkušnji je delila s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. 

Poseg na srcu

"Za mano je zoprn poseg. Nekaj so mi delali na mojem srcu. Moj partner upa, da so mi zažgali tisti zloben del srca, čeprav mu jaz povem, da današnje čarovnice ne zgorimo tako zlahka," je v šaljivem slogu začela svoj zapis. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

Povedala je tudi, kakšna je bila izkušnja z osebjem v bolnišnici. "Večina osebja je izredno prijetna in prijazna. Redke izjeme so malo bolj zatopljene v delo. Razumem oboje. Vsi se trudimo po najboljših močeh narediti nekaj iz svojega dneva in življenja."

Slovenski zdravstveni sistem ji ni všeč

Hrana ji je bila dobra, zdravstveni sistem pa malo manj.

"Ni ravno MasterChef Avstralija, ampak jaz sem bila srečna in pojedla vse s krožnika. Ugotavljam, da je naš zdravstveni sistem kot sir. Švicarski, srednje trd, z velikimi luknjami in zelo daleč od Švice. Imam pa tudi že slabše izkušnje kje drugje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

Poseg je le delno uspel

"Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno. Roko na srce, nisem ravno za naslovnico. Ampak če dam spet roko na srce, slednje mi zdaj malo bolj služi. In to je tisto kar je pomembno: imeti dobrega služabnika, velikega zgolj za eno dlan ... a izredno močnega. Zdaj pa spet na ocvirke in majonezo (šala)," je napisala. 

Zdaj bo odšla na morje, saj "morje vse pozdravi". Nazadnje se je vsem zahvalila za podporo.