P. L. | 10. 11. 2022, 12:00

Priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s tako hudimi zdravstvenimi težavami (tudi med pogovorom z nami je imela napad)

Instagram/Carmen Osovnikar, fotomontaža

Zaradi bolezni ima še danes tako hude posledice. Morala je odpovedati celo potovanje, a kot nam je iskreno dejala: "Zdravje je na prvem mestu!"

Priljubljena resničnostna zvezdnica, Carmen Osovnikar, ki smo jo spremljali v šovu Sanjski moški, kjer je bila ena izmed kandidatk Gregorja Čeglaja, kasneje pa tudi v šovu Vražje dame, je zbolela. Njena bolezen se vleče že tedne, zdaj je morala celo odpovedati potovanje v Istanbul.

"Ja, res je, pred štirimi tedni sem zelo zbolela, imela sem bronhitis. Takrat sem odšla na slikanje pljuč, dobila zdravila, a kljub vsemu je trdovratni kašelj kar vztrajal," je razkrila za Metropolitan in ves čas pogovora imela težave z napadi kašlja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Carmelita (@carmen_osovnikar7)

"Kašelj kar ni prenehal, zato sem ponovno odšla na slikanje pljuč in izvidi so pokazali neke lise. Zdravnik mi je pojasnil, da je na meji, da se razvije pljučnica," nam je še pojasnila, zato je sklenila, da potovanje odpove. Neprijetno bi bilo, da bi nekje na tujem potrebovala zdravniško pomoč.

"Prijateljica je bila razumevajoča, celo rekla mi je, da kdo ve, kaj bi lahko bilo, če bi na letalu dobila napad kašlja. Lahko bi morala celo v karanteno," je povedala in začela kašljati. "No, saj slišite, kako grdo kašljam. Največkrat me napade zjutraj in zvečer."

Osovnikarjeva, ki zelo rada potuje, nam je še dejala, da bo Istanbul počakal, najprej se bo dodobra pozdravila.
"Glava si želi, a telo sporoča svoje. Na prvem mestu je zdravje."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.