P. L. | 7. 6. 2023, 11:27

Priljubljena znana Slovenka presenetila z lepo novico: prihaja v Slovenijo, kjer se bo poročila

Profimedia/simbolična fotografija

Svoje prijatelje je presenetilo sporočilo znane Slovenke, ki živi v tujini. Prišla bo v Slovenijo, kjer se bo poročila. Njena poroka pa ne bo običajna … 

Mednarodna mojstrica joge obraza in diagnostike, avtorica številnih knjig ter skrbnica za zdravje žensk, Savina Atai, se je pred časom s svojim srčnim izbrancem Garrettom z Nove Zelandije preselila na čudoviti otok Vis.

Zdaj pa je svoje spletne prijatelje presenetila z lepo novico, s partnerjem prihajata v Slovenijo, kjer se bosta poročila.

"Še ena kavica, pa na poroko … najino … v Slovenijo," je zapisala na družbeno omrežje in s čudovito novico mnoge prijetno presenetila.

V nadaljevanju je razkrila, da sta si z Garrettom vedno želela tudi poroke v Sloveniji. 

Savina Atai/Facebook


"Z Garrettom sva se vedno želela poročiti tudi v Sloveniji.
In želela sva, da naju poroči Baba Femi … svečenik IFE iz US (IFA uporablja sile narave in sodeluje z njimi). Načrt je bil, da se to zgodi v New Yorku. Vse je bilo že rezervirano. V sobi Nikole Tesle. Potem pa se je svet ustavil. In midva sva bila zadnja poroka na Novi Zelandiji, tik preden se je vse zaprlo," je zapisala in razložila, da zdaj Baba Femi prihaja v Slovenijo. Obljubila je, da kmalu objavi še kaj več.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.