J. Z. | 12. 9. 2022, 21:15

Priljubljeni igralec šokiral oboževalke z veliko spremembo (in ne obžaluje je)

Instagram/Patrick.Dempsey

Hollywoodski zvezdnik Patrick Dempsey je na nedavnem dogodku presenetil vse, ki so ga videli. Odločil se je namreč za nov videz, s katerim je marsikoga pustil brez besed. A njegova žena vztraja, da je s tem postal "prava legenda". 

Igralec Patrick Dempsey, ki je bil eden glavnih zvezdnikov priljubljene serije Talenti v belem, je svoje temno rjave kodre, ki so jih krasili posamezni sivi lasje, dolga leta skrbno urejal, saj so veljali za njegov zaščitni znak. A zdaj se je očitno odločil, da je čas za korenito spremembo.

Lase je pobarval v svetlo blond, skoraj srebrno barvo, videz pa na dogodku zaokrožil s suknjičem v podobnem odtenku. A očitno je tak všeč ženi, ki je njegovo fotografijo delila na Instagramu. "Ponosna sem na svojega 'platinastega moža'. Zdaj si prava legenda," je zapisala Jillian Dempsey

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Nova barva las je pritegnila veliko pozornosti, zato se igralec na rdeči preprogi ni mogel izogniti vprašanjem, kako je njegovim oboževalkam všeč sprememba. "Ali jim je moja nova barva všeč ali pa jo naravnost sovražijo," je v smehu odgovoril igralec, ki pravi, da ne obžaluje odločitve za novo barvo las. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.