22. 9. 2022, 15:16

Princ Harry je s svojim predlogom šokiral Camillo: "Izpljunila je čaj in rekla, da je to smešno!"

profimedia
Princ Harry je s svojim predlogom šokiral Camillo: "Izpljunila je čaj in rekla, da je to smešno!" (foto: profimedia)

Tedne pred smrtjo kraljice Elizabete II. naj bi se princ Harry in njegova soproga Meghan Markle na poti v Haag, kjer so potekale igre Invictus, ustavila tudi v Veliki Britaniji, kjer sta obiskala Charlesa in Camillo.

Novi kralj Karel III., takrat še princ Charles, naj bi ’prisrčno’ pozdravil prišleka, čeravno različni viri poročajo, da je bila atmosfera še kako napeta, saj je mladi par zamujal, tako da jim je za pogovor ostalo zgolj slabe četrt ure.

Vse kaže, da je bilo tudi teh 15 minut dovolj, da se je zgodilo nekaj, kar je bilo vrednega objave v britanskem tabloidu.

Mirror je namreč objavil, da naj bi bila kraljeva soproga Camilla tako šokirana, ko je Harry predlagal, da bi se morda skupaj obrnili na nevtralno tretjo osebo, ki bi delovala kot posrednik med sprtimi družinskimi člani, da je ’izpljunila čaj’.

"On je pravzaprav predlagal, da bi se za pomoč obrnili na posrednika in skušali tako zgladiti stvari, kar je Charlesa zmedlo, Camilla pa je izpljunila čaj in Harryja zavrnila, češ da je to, kar predlaga, smešno, saj da so družina in lahko to rešijo sami," naj bi za Mirror povedal eden od virov.

profimedia

Naj spomnimo, da je Harry s soprogo opustil kraljeve dolžnosti in se preselil v ZDA, kjer sta z ženo nato nastopila v odmevnem intervjuju z Oprah, v katerem sta spregovorila o manj lepih plateh življenja v kraljevi družini. Dodajmo, da princ Harry in Meghan v novembru načrtujeta izid spominov, zaradi česar naj bi bili mnogi zelo zaskrbljeni.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.