Uredništvo | 4. 3. 2024, 17:48

Nenavaden odziv princa Williama, ko so ga vprašali, kako se počuti princesa Catherine

Profimedia

Po tem, ko je morala valižanska princesa januarja na abdominalno operacijo, javnost skrbi za njeno zdravje.

Britanski prestolnaslednik princ William je te dni obiskal nogometno ekipo Wrexham A.F.C. in njihov stadion Racecourse Ground, kjer ga je pričakala množica ljudi. Vse pa je zanimal predvsem odgovor na vprašanje, ki zanima večino zainteresirane javnosti tudi izven Velike Britanije - kako se počuti princesa Catherine, ki okreva po januarski abdominalni operaciji?

Profimedia

Princ je vprašanje ignoriral

Vprašanju o zdravju svoje soproge se princ William tako ni mogel izogniti, a je tistega, ki ga je zastavil, preprosto ignoriral in šel dalje po svojih opravkih. Šele ko ga je nekdo od prisotnih zaprosil za skupno fotografijo, se je ustavil in dejal, da se bo vrnil potem, ko bo pozdravil nogometno ekipo, poroča Dnevnik.hr.

Princesa Catherine se ni pojavila na nobenem dogodku že od božiča, ko se je udeležila tradicionalnega sprehoda do cerkve Sandringham s kraljem Karlom III., soprogom Williamom in njunimi tremi otroki. Ker so se zaradi njene daljše odsotnosti v britanski javnosti začele širiti različne teorije, ki so poskušale pojasniti, zakaj je tako dolgo ni, so se pred dnevi oglasili tudi v Buckinghamski palači in sporočili, da je s princeso vse v redu.

Profimedia

Princesino zdravje buri domišljijo

Komentarji na spletnih platformah so sicer sprožali govorice, da je imela Catheriine histerektomijo ali druge ginekološke postopke, nekateri so sumili na težave z želodcem. Spet drugi so bili mnenja, da se je odločila za estetsko operacijo, mnoge pa jezi, da so informacije v zvezi z njenim zdravstvenim stanjem tajne.

Valižanska princesa se je po operaciji sicer vrnila v družinsko hišo v Windsor, njeno okrevanje pa po uradnih navedbah poteka gladko.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord