P. L. | 15. 9. 2022, 06:30

Raziskali smo, zakaj ta dva zelo znana Slovenca nosita povsem enako tetovažo odtisa ženskih ustnic (ena podrobnost je še posebej zanimiva!)

Shutterstock/fotomontaža

Morda se vam zdi nenavadno, da imata ta dva znana obraza tetovažo rdečih ženskih ustnic, a ko boste prebrali, kaj to pomeni, vam bo vse jasno. 

Ste tudi vi v oddaji Potep z Leo opazili, da je imel njen gost pevec Domen Kumer pod vratom na desni strani tetovažo? Ko ga je voditeljica vprašala, kaj pomeni, se je spretno izognil odgovoru. 

Podobno tetovažo nosi tudi Jan Klobasa, ki trenutno tekmuje v šovu Exatlon. Nosi jo na levi strani prsi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N K U M E R (@domenkumer)

Kakšen je pomen? 

Raziskali smo in ugotovili, da predstavlja intimnost, simbolizira lahko tudi razmerje. Ali je takšna tetovaža pogosta in ali jo nosijo tudi ženske, smo vprašali Mata Kaplerja iz studia Tattoo Mato.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J A N K L O B A S A (@janklobasa)

"Ja, pa sem res imel pred časom eno stranko, moškega, ki je želel takšno tetovažo. Z njim je prišlo tudi njegovo dekle, ki je na papir naredilo odtis poljuba, in tetovažo sem delal po njem," je pojasnil za Metropolitan in dodal, da ta simbol, ki predstavlja ljubezensko razmerje, nosijo tako moški kot ženske.

"Le da ženske izberejo drugo mesto in ne prsi ali vrat. One si želijo odtis ustnic svojega partnerja na zadnjici," nam je povedal. Sklepamo, da imata tako Kumer kot tudi Klobasa tehten razlog, da o pomenu enakega tatuja ne govorita.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.