7. 5. 2022, 08:00

Razkritje novega sanjskega moškega: TAKO se je odzval POP TV

Fotomontaža/Facebook/Mister Slovenia

Gregor Čeglaj je na družbenih omrežjih razkril pomembno informacijo, ki jo je medijska hiša poskušala skriti pred širšo javnostjo.

Sanjski moški je resničnostni šov, ki ga je lansko leto gledala skoraj vsa Slovenija. Zaradi uspešnosti so nedolgo nazaj naznanili drugo sezono. Pojavljala so se številna ugibanja, kdo bo nadomestil Gregorja Čeglaja.

Informacijo pa je zdaj razkril kar sam Čeglaj. To je storil na Instagramu in s tem pritegnil ogromno pozornosti. Po njegovih informacijah je nov sanjski moški 23-letni Blaž Kričej Režek

S tem je povzročil nemalo težav medijski hiši POP TV-ja, ki je razkritje imena načrtovala kasneje. Obrnili smo se na njihovo PR službo, saj so nas zanimale podrobnosti in predvsem, ali podatek drži.

Imena nočejo razkriti

"Vidimo, da je odkrivanje Sanjskega moškega zelo zanimiva tema in prepričani smo, da bo ugibanj zagotovo še kar veliko. Šov Sanjski moški ima svoj tok dogajanja in v tem trenutku letošnjega sanjskega moškega še ne bomo razkrili. Lahko pa zaupamo, da bo v šovu kar nekaj presenečenj, za tekmovalke in sanjskega moškega pripravljamo lepa doživetja in nepozabno izkušnjo," so povedali.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.