10. 6. 2022, 08:01

Pravljično poroko Britney Spears zaznamoval incident

Profimedia/fotomontaža

Poroke slavne pevke so se udeležili številni zvezdniki, ni pa bilo nekaterih pevkinih družinskih članov. Koga so ujeli fotografski objektivi in kdo je manjkal?

Pop zvezdnica Britney Spears je v četrtek dahnila usodni da. Z zaročencem Samom Asgharijem sta se poročila na dvorišču Britneyjinega dvorca v Kaliforniji. Poroka je, sodeč po redkih fotografijah, ki so pricurjale v javnost, izgledala kot v pravljici.  

Profimedia

Na pravljično poroko so pripeljali tudi kočijo, ki je bila videti kot tista iz pravljice o Pepelki. Se želi Britney poistovetiti s pravljično junakinjo?

Profimedia

Med povabljenci je bilo veliko slavnih

Fotografski objektivi so ujeli številne slavne povabljence, med njimi so bile kraljica popa Madonna, bogata dedinja Paris Hilton, igralka Drew Barrymore in modna ikona Donatella Versace, ki je tudi oblikovala Britneyjino poročno obleko.

Profimedia

Kdo je manjkal?

Ameriški mediji sicer poročajo, da na poroki ni bilo staršev zvezdnice Jamieja Spearsa in Lynne Spears, niti njenih dveh sinov, 16-letnega Seana Prestona in 15-letnega Jaydena Jamesa. Edini družinski član, ki je bil prisoten, je bil njen brat Bryan Spears.  

Profimedia

Poroko je zaznamoval incident

Dogodek se je začel negotovo in kaotično. Britneyjinega nekdanjega moža Jasona Alexandra, s katerim je bila poročena vsega 55 ur, je pred dvorcem zvezdnice aretirala policija, saj naj bi želel uničiti poroko. Po poročanju ameriških medijev je bila Spearsova zaradi incidenta pretresena, a si ni dovolila, da bi ji uničil najlepši dan v življenju.

Profimedia

Poročila sta se po petih letih zveze

40-letna Britney in 28-letni Sam Asghari sta začela hoditi leta 2017, po skoraj petih letih razmerja pa sta se septembra 2021 tudi zaročila. Na potek zveze je sicer vplivalo tudi razvpito skrbništvo, iz katerega se je zvezdnica lani rešila. Kmalu za tem je par sporočil, da sta v veselem pričakovanju, vendar je kasneje pevka imela spontani splav.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.