P. L. | 10. 3. 2023, 11:40

Renata Bohinc po desetih letih oklevanja naredila ta prelomni korak

Instagram/Renata Bohinc

Nekdanja žena Primoža Peterke je kar deset let zbirala pogum za ta odločilen korak. Zdaj je nastopil njen trenutek in ko boste videli to ter prebrali pomen vsega, boste ostali brez besed … 

Nekdanja manekenka in nekdanja žena Primoža Peterke, Renata Bohinc, je s svojimi spletnimi prijatelji delila trenutek, ki ji pomeni zelo veliko. Na družbeno omrežje Instagram je dodala fotografijo, s katero je razkrila svojo tetovažo in navdušila.

Tetovaža, ki jo ima na roki, prikazuje tri otroke, ti segajo proti nebu. "Na tetovaži so moji trije otroci, moji trije srčki. Segajo proti nebu, kar pomeni prihodnost," je za Metropolitan.si pojasnila Bohinčeva, ki je neizmerno vesela, da se je odločila za ta korak. To je namreč njena prva tetovaža in kot je razkrila, je bilo njeno nastajanje popolnoma neboleče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

"Potrebovala sem kar deset let, da sem zbrala pogum in našla pravega tetovatorja, ki je začutil, kaj si želim. Neizmerno sem mu hvaležna za nastalo tetovažo," nam je pojasnila in na vprašanje, ali ima v načrtu še kakšno, dejala: "Ne bom rekla ne, ampak mislim, da je tale kar konkretna za prvič!"

Bohinčeva je ponosna mamica treh otrok, z nekdanjim partnerjem Peterko imata sina Maja ter hčerki Stelo in Gajo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.