P. L. | 2. 9. 2022, 19:30

Renata Bohinc objavila fotografijo, na kateri je gola. Razkrila nam je, zakaj se je slekla

Instagram/bohincrenata/fotomorganaandraz
Renata Bohinc objavila fotografijo, na kateri je gola. Razkrila nam je, zakaj se je slekla (foto: Instagram/bohincrenata/fotomorganaandraz)

To, kar je zapisala nekdanja žena našega odličnega smučarskega skakalca, je res drzno. A ni vse tako, kot je videti na prvi pogled.

Nekdanja manekenka in nekdanja žena Primoža Peterke, Renata Bohinc, vse pogosteje svoje spletne sledilce razveseljuje s čudovitimi fotografijami. Z eno zadnjih, poleg katere je zapisala "Bodi gola. Bodi drzna," pa je enostavno 'zažgala'. Njeni oboževalci so bili, sodeč po komentarjih, navdušeni nad videnim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Kakšno je ozadje fotografije?

"Fotografija je bila posneta za promocijske namene, predstavlja samozavestno, naravno in močno žensko, ki je v življenju šla skozi različna obdobja in si pridobila veliko izkušenj," je razkrila za Metropolitan.

Fotografija, ki je nastala v studiu v Kranju in pod katero se je podpisal fotograf Andraž Muljavec, vzbudila radovednost, ali je lepa mamica treh otrok na fotografiji gola? "Ne, nisem gola," nam je smeje priznala Bohinčeva.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.