Uredništvo | 19. 2. 2024, 16:01

Pojavila se je z velikim trebuščkom: slavni igralski par pričakuje otroka

Profimedia

To bo njun drugi otrok. 

Rooney Mara je ponovno noseča, z igralcem Joaquinom Phoenixom pričakujeta drugega otroka. Igralka se je na rdeči preprogi 74. Berlinala, mednarodnega filmskega festivala v Berlinu, pojavila z velikim trebuščkom, ki je razkrival, da ne manjka več veliko časa do poroda.

38-letnica je blestela v črni obleki brez rokavov, medtem ko je nežno objemala nosečniški trebušček. Svojo prvo nosečnost je naznanila maja 2020 in avgusta tistega leta povila sinčka, ki sta ga z 49-letnim partnerjem poimenovala po njegovemu bratu - River Phoenix. River Phoenix je umrl zaradi predoziranja z drogami leta 1993, v starosti 23 let.

Profimedia

"River jima je poživil življenje bolj, kot sta si kadarkoli predstavljala, in dodatno ju je zbližal. Sta zelo zaseben par in želita, da ima River normalno, zdravo odraščanje," je novico o takratnem novorojencu sporočil vir za US Weekly maja 2021.

Par se je spoznal med snemanjem filma Ona, vendar sta se začela dobivati šele med sodelovanjem pri drugem filmu, Mary Magdalene. Joaquin Phoenix je sprva mislil, da ga Rooney Mara prezira, nato pa je spoznal, da ji je bil všeč, ampak je bila preveč sramežljiva, da bi reagirala.

Leta 2019 sta se zaročila. Oba sta dolgoletna vegana. "Seveda upam, da bo postal vegan, ampak otroka ne bom silil v svoja prepričanja. To se mi ne zdi prav. Ne bom mu prikrival, zakaj sem jaz vegan, prav tako ga ne bom silil v veganstvo. Podpiral ga bom. To je moj načrt," je razložil svojo odločitev slavni igralec.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord