P. L. | 5. 10. 2022, 12:28

Sabina Mlakar, ki bije težek boj z rakom, se nam je oglasila po operaciji glave

osebni arhiv/fotomontaža

Zvezda resničnostnih šovov je v bolnišnici, a dovolj pri močeh, da je spregovorila. Povedala nam je, kako se počuti in kakšne so prve novice o njenem zdravju. 

Sabina Mlakar, ki smo jo večkrat lahko gledali v resničnostnih šovih, nastopila je v Kmetiji, pa tudi v šovu Ljubezen po domače, je na začetku leta javnosti razkrila, da je zbolela za pljučnim rakom. Po zdravljenju so bili izvidi zelo obetavni, a pred kratkim jo je ponovno doletelo najhujše – izvedela je, da ima v glavi dva tumorja, rak se je iz pljuč razširil in potrebna je bila operacija glave.

osebni arhiv

Mlakarjeva je bila pred operacijo v skrbeh, ko smo se pogovarjali z njo, nam je razkrila, da si želi le, da bo lahko še vedno hodila.

Operacija je bila uspešna

Kot smo izvedeli danes, je bila operacija zelo uspešna. 

"Operacija je bila uspešna, tudi CT glave je pokazal, da je vse v najlepšem redu. Zdaj grem ponovno novim zmagam naproti," je veselo razkrila za Metropolitan in dodala, da je imela ogromno podpore.

"Podpirajo me moji domači, moj življenjski partner Franc, pa tudi številni prijatelji ter tekmovalci Kmetije!"

Sabina je še vedno v bolnišnici, a je tudi glede odhoda domov zelo optimistična: "Še šive mi poberejo in grem proti koncu tedna že domov!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.