Uredništvo | 12. 12. 2023, 21:35

Stara se kot dobro vino: Salma Hayek je s fotografijo v bikiniju 'zažgala' splet

Instagram/Salma Hayek

Ne boji se pokazati, kakšno postavo ima. Pravi, da se ji zdi javna objava takih fotografij "osvobajajoča".

Igralka Salma Hayek nikogar ne pusti ravnodušnega, sploh ko objavi fotografijo na Instagramu. 57-letna lepotica poleg igralske kariere še vedno najde čas tudi za družbena omrežja, na Instagramu pogosto objavlja zanimive vsebine, ki vedno pritegnejo pozornost množic.

Tako je pred kratkim v bikiniju pokazala svojo popolno postavo. Objavila je fotografijo, kjer se v ljubkem rumenem bikiniju in črnih sončnih očalih naslanja na kamnit zid, pri tem pa pozira z ležerno odprtimi rokami. Fotografija je sprožila plaz komentarjev številnih občudovalcev igralke, ti pa se niso vzdržali pohval.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ni dvoma o tem, da je Hayekova zelo samozavestna. "Objava fotografij v bikiniju na družbena omrežja je osvobajajoča," je za Entertainment Weekly dala vedeti, se ne boji vsem pokazati, kako zavidljivo postavo ima, kljub temu da ni več rosno mlada.

Skrivnost njene postave

A za njeno postavo tudi trdo dela. Hayekova je za People povedala, da je njena fit postava v veliki meri posledica njene osredotočenosti na dobro držo, še posebej ko nima časa za vadbo. "Delam z žensko v Londonu, ki me je naučila, kako držati svoje telo tako, da so mišice ves dan aktivirane," je pojasnila.

Kljub temu ostaja aktivna in telovadi, kadar le lahko. Pogosto teka s svojimi psi in pleše, je povedala za revijo Hello. Njena ljubezen do plesa ji je zagotovo prišla prav pri vlogi v novem filmu Vroči Mike: Zadnji ples. Nekatere plesne točke, ki jih je morala izvesti v filmu, so bile precej težke, je povedala za Entertainment Tonight. "To je zelo fizično zahtevno," je rekla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ko pride do prehrane, ima precej sproščen pristop. "Ne maram diete in nisem dobra v tem," je Hayekova povedala za New York Times leta 2017. Namesto tega se zanaša na uravnoteženo prehrano, polno hranljivih živil, pa tudi na jedi, ki napolnijo njeno dušo.

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice