P. L. | 21. 3. 2023, 11:20

Sanjski moški Blaž srečen z novo srčno izbranko: "Je naravno lepa in uboga me!"

Instagram/Blaž Kričej Režek

Blaž Kričej Režek ni več samski. Njegovo novo dekle je, kot jo je opisal sam, naravna lepotica, z veseljem pa z njim preizkuša tudi nove stvari. A ne le o njej, spregovoril je tudi o Kristini … 

Tokrat je voditeljica oddaje Potep z Leo, Lea Mederal s sabo v hribe povabila sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka

Med pogovorom sta se dotaknila tudi resničnostnega šova Sanjski moški, od snemanja je namreč preteklo že nekaj časa. Takrat je izbral Kristino Miler, ji podaril zadnjo vrtnico, a pozneje so se njune poti razšle.

O tem je Kristina javno spregovorila, Blaž pa je ostajal redkobeseden.

Facebook/Potep z Leo

Med pohodom je Blaž Lei razkril, da se je za šov Sanjski moški odločil tudi zato, ker je bil v tistem času samski.

"Ampak, zdaj pa nisi več samski in to ni Kristina," je dodala voditeljica in Blaž je v smehu potrdil: "Ah, kje pa, ni Kristina, ampak mora pa to še ostati skrivnost."

Razkril je, da njegova srčna izbranka prihaja iz Gorenjske, na Leino vprašanje, kaj ga je pri njej pritegnilo, je odgovoril: "Več stvari. Je naravna lepotica, visoka, ima lepo postavo. Njen karakter … z veseljem poskusi tudi moje stvari in gre z mano kaj počet. Tako, neustrašno gre v to in je vedno za neko stvar. Uboga me (smeh)."

V nadaljevanju je Lea omenila, da meni, da so bili gledalci razočarani, ker s Kristino nista ostala skupaj. "Ja, tudi jaz sem bil razočaran nad njo," je dodal Blaž in nadaljeval: "Ampak, če ti nastopaš kot ena oseba v oddaji in si potem v življenju popolnoma drugačna oseba, to ne gre skupaj."

Facebook/Potep z Leo

Pojasnil je, da sta se s Kristino v oddaji dobro razumela, pozneje pa ne. "Peljal sem jo na morje in že takrat videl, da to nikakor ne pelje v smer, v katero bi si mogoče želel. Dejal je, da ji je dal priložnost, da bi hodila na zmenke, Kristina pa je pričakovala, da bosta že kar par. Meni, da je to bilo nemogoče, saj je treba osebo prej bolje spoznati."

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec