P. L. | 17. 11. 2023, 09:02

Carmen Osovnikar s solzami v očeh sporočila: "Diagnoza je potrjena"

Marko Pigac/Pigac.si

Nekdanja resničnostna zvezdnica in spletna vplivnica Carmen Osovnikar je s težkim srcem z javnostjo delila, kakšne hude zdravstvene težave jo pestijo. 

Nekdanja resničnostna zvezdnica Carmen Osovnikar, ki je nastopila kot kandidatka v prvi sezoni romantičnega šova Sanjski moški, kasneje pa se je udeležila še šova Vražje ženske, je s svojimi spletnimi sledilci delila žalostno novico. Sklenila je, da razkrije, kaj se že od poletja dogaja z njenim zdravjem.

Carmen Osovnikar je sklenila, da s sledilci deli novice o bolezni.

Carmen Osovnikar je sklenila, da s sledilci deli novice o bolezni.

Instagram zgodba /Carmen Osovnikar

"Kot veste, poleti se mi je ena stvar zgodila in so me peljali v bolnico in po tistem se je še parkrat ponovilo, sem šla na dodatne preiskave in ta diagnoza je bila, od tega zdravnika specialista potrjena," je dejala Osovnikarjeva.

Pojasnila je, da takrat tega še ni bila pripravljena deliti z javnostjo, sedaj je pa sklenila, da o tem spregovori. Dejala je, da ima potrjeno diagnozo, da ima bolezen modernega življenja. 

"Malo sem dobila solzne oči … In, ja, vemo, jaz sem zelo močna ženska. Tako hudo zdaj spet ni," je dejala in se nasmehnila, nato pa dodala, da se je pač morala naučiti živeti s tem. "Je neka sprememba to v življenju. Nikoli ne veš, kdaj se ti bo to zgodilo, ker to je bolezen, za katero ne veš, kdaj pride. Potrebno se je privaditi. Mogoče sem tudi zato potrebovala nekaj časa, da sem to delila z vami," je nagovorila svoje sledilce.

"Vsi smo ranljivi, vsi jočemo, vsi imamo slab dan. Tudi jaz, verjemite mi," je dodala in pojasnila, da je realno življenje drugačno od tistega, kar njeni sledilci vidijo preko Instagrama.

Carmen Osovnikar ima bolezen modernega življenja.

Carmen Osovnikar ima bolezen modernega življenja.

Instagram zgodba/Carmen Osovnikar

Osovnikarjeva se svojim spletnim prijateljem in sledilcem pogosto javlja prek Instagram zgodbe in z njimi deli delčke svojega življenja. Pogosto pokaže tudi svojega pasjega prijatelja, na katerega je zelo navezana.

Še nekaj časa po šovu Sanjski moški, pa je obdržala stike še z nekaterimi kandidatkami, še vedno je v prijateljskih odnosih z Nino Radi, ki je kasneje vstopila tudi v šov Kmetija, in Ano Pusovnik, ki je nedavno postala mamica.