Uredništvo | 14. 6. 2024, 09:49

Poseben dan za hčerko znanih Slovencev: poglejte, v kakšno lepotico je zrasla (FOTO)

Instagram/Saša Lendero

Nekdanja zakonca Saša Lendero in Miha Hercog sta bila tokrat še posebej ganjena.

Šolsko leto se zaključuje in osnovnošolci zapuščajo šolske klopi. Aria, hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenika Mihe Hercoga, je med tistimi, ki so dočakali slavnostni zaključek ob koncu osnovne šole – valeto. Čeprav imata Saša in Miha za seboj boleč in težak razhod, jima je uspelo zgladiti nesporazume in ohraniti dober odnos. Na valeto so se odpravili kot družina in uživali v pomembnem dogodku, ki je poskrbel za pomembno življenjsko prelomnico.

"Mama in ata (ja, tako naju kliče) sva pripravljena, da Ario pospremiva na zadnje dejanje osnovne šole - na valeto ... Polna občutkov ponosa, veselja, ganjenosti in začudenja, da je tako hitro prišla do praga srednje šole.
Nekaj sva pa vendarle dobro speljala! Srečno draga, srčna, ljubeča in neskončno ljubljena Aria!" je na svojem Instagramu zapisala Saša, ki ni skrivala, da je bila ta prelomnica velika stvar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saša Lendero rada pokaže svoja čustva, zlasti ko gre za njeno hčerko Ario, ki je njen največji ponos. Tokrat sta oba z Miho žarela od ponosa, ko sta občudovala svojo edinko, kako odrasla vstopa v svet srednješolcev. Jeseni jo namreč čaka nova velika prelomnica – vstop v srednjo šolo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

"Iz punčke deklica ... in iz deklice dekle ... Danes princeska na valeti in za vedno tatica in kraljica mojega srca. Čestitam vsem devetošolcem, ki so se danes z valeto poslovili od osnovne šole! Dragi starši, čestitam pa tudi vam in z vami delim ponos ob odraščanju naših otrok," je bila na družbenih omrežjih čustvena Saša.

Na Instagramu se je oglasil tudi Miha Hercog, ki je kot ponosni oče zapisal: "Pa se končuje še eno obdobje ... Z Ario sva odplesala še zadnji osnovnošolski ples, s Sašo pa žariva od ponosa."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Pod objavo, na kateri plešeta oče in hči, so se vsuli številni komentarji. "Joj, kakšna lepotica ... Vse lepo Arii na novi poti," je nekdo zapisal. Drugi komentar se je glasil: "Ljubezen in vajin največji ponos."

Oglasila se je tudi pevka Špela Grošelj, ki je zapisala: "Joj, kako je Ari lepa! Saša in Miha, vzgojila sta čudovito dušo."

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak