P. L. | 18. 10. 2022, 12:00

Saša Lendero odpotovala brez svojega moža. Mi vemo, s kom uživa na sanjskem dopustu

Instagram/Saša Lendero

Kaj se dogaja v zakonu slavnega para? Ona na sanjskem otoku, on pa doma … 

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je številne spletne sledilce na Instagramu presenetila s fotografijami, ki jih je posnela na oddihu. Pred nekaj dnevi je namreč odpotovala na otok Tenerife. 

"Jesen je na Tenerifu zares lepa. Nenadoma se, po štirih urah letenja, preseliš v pozno poletje, s toplim, celo vročim soncem in osvežilnimi večeri, ko se samo ogrneš z nečim podobnim jopici. Ljudje so prijazni in vsaj na videz veliko bolj sproščeni kot pri nas. Nasmehi so širši in bolj pogosti. Vsakdo te pozdravi na sprehodu. Morda pa so krivi za vso sproščeno energijo odlični (in veliki) koktejli, ki jih ponujajo na vsakem koraku," je pripisala poleg čudovite fotografije, na veliko presenečenje pa z njo ni odšel njen soprog, glasbeni producent Miha Hercog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Mnogi so se začeli spraševati, kaj se dogaja in zakaj je Lenderova na oddihu popolnoma sama.

No, ni popolnoma sama. S svojo zadnjo objavo je pomirila radovedneže, zapisala je: "Pozdravčke vam pošiljam iz Siam parka na Tenerifu! Aria je navdušena in temperature vode sploh ne opazi, meni pa se pozna, da sem druga generacija in zelooo opazim, da je voda ... khm... res zelo osvežujoča (beri - ni za strahopetne), hehe. Zrak pa ima okoli 26 stopinj in na soncu je še zelo vroče. Poskusili sva skoraj vse tobogane, plovila, vodne tunele (Aria pa tudi večino sladoledov). Vodna avantura, polna adrenalina je zaključena."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Razkrila je, da ni odpotovala sama, ampak sta jo na lepše mahnili skupaj s hčerko Ario, ki nedvomno uživa v trenutkih s svojo materjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.