24. 6. 2022, 12:03

Se je še spomnite? Poglejte, kako je Tajči videti danes!

Youtube/posnetek zaslona

Ena največjih pevskih zvezd nekdanje skupne države sicer že desetletja živi v Ameriki. A rodne Hrvaške nikoli ni pozabila, trenutno pa se mudi na Korčuli. Bi jo prepoznali?

V Ameriko se je preselila v nemirnih časih razpadanja Jugoslavije. Kljub zvezdniškem statusu doma ji tam na začetku ni bilo postlano z rožicami, je večkrat povedala v intervjujih.

Z leti je vendarle nekako zaživela in kasneje celo obudila svojo pevsko kariero tudi čez lužo. Poročila se je, z možem, ki je žal že preminil, sta se razveselila treh sinov.

V Zagrebu živi njena mama 

S sinovi Evanom, Dantejem in Blaisom je tako kot vsako poletje Tatjana Cameron - Tajci tudi letos pripotovala v hrvaško prestolnico. Po postanku pri mami Štefici, so se nato vsi skupaj odpravili na hrvaško obalo. 

A še prej je na Instagramu objavila skupno fotografijo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Ob fotografiji je Tajči zapisala: “Tako je videti popolna sreča: moja mama in moji otroci na enem kraju, in to na zelo posebnem kraju.” 

In seveda ni manjkalo komentarjev z željami, da vsi skupaj preživijo čim lepše dopustovanje "doma".

Kmalu bo praznovala rojstni dan

51-letna pevka (1. julija bo praznovala 52. rojstni dan) bo nekaj dni prav gotovo uživala na soncu in ob prijetnih zvokih morskega šumenja. S fotografije, ki jo je delila na Instagramu, je razvidno, da ji morska klima in mir zelo prijata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Po poročanjih hrvaških medijev naj bi Tajči dopust izkoristila tudi za organizacijo vsega potrebnega za "duhovne seminarje", ki jih bo od prihodnjega leta vodila na hrvaški obali.

Na Hvraško vabi vse, ki si želijo izboljšati tako duhovno kot čustveno življenje, prijave pa bodo možne prek njene spletne strani Transformation With Tatiana Cameron (Transformacija s Tatjano Cameron).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.