P. L. | 26. 9. 2022, 08:16

Se spomnite Sonje Plešnar (Ljubezen po domače)? S premislekom se je odločila za takšno spremembo

Voyo/posnetek zaslona

Že pred časom je spremenila svoj videz, zdaj pa se je ponovno odločila za veliko spremembo in jo tudi pokazala. Razkrila je, zakaj.

Sonjo Plešnar smo spoznali v priljubljenem resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, kjer se je borila za srčno naklonjenost Mitje Rusa. Ni bilo sreče, je pa šov začinila tudi zato, ker si je bila s kandidatko Natašo Masten ves čas v laseh.

Plešnarjeva je po šovu z Rusom ostala v dobrih prijateljskih odnosih, naslednjo sezono sta skupaj presenetila v komentatorski oddaji Ljubezen po domače na kavču.

Klub vsemu, kar se je v šovu dogajalo, se zdi, da ima lepe spomine, saj se je nedavno odločila, da se ponovno vrne k barvi las, ki jo je imela med snemanjem.

To je njene številne spletne prijatelje kar malce presenetilo, saj jim je šele pred kratkim pokazala, da se je pobarvala na rožnato.

Zakaj tako hitra sprememba videza?

"To je moja naslednja podoba.
Roza se bo spremenila v blond 
Slika je od lani iz Ljubezni po domače.
Iz zadnjega piknika, ko sem Natašo zalila s šampanjcem ko je hotela uničit najin piknik z Mitjo," je zapisala Plešnarjeva na družbeno omrežje in dodala fotografijo, ki je nastala med snemanjem šova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.