P. L. | 14. 4. 2023, 09:00

Sentya (Ljubezen po domače) pokazala svoji hčerkici. Poglejte, kako veliki sta že

Voyo/posnetek zaslona

Sentya Tiya Awbell, ki smo jo gledali v šovu Ljubezen po domače, je danes mamica dveh hčerk. Prvič je deklici pokazala tudi širši javnosti. 

Sentya Tiya Awbell je poskušala srečo v ljubezni najti v priljubljenem resničnostnem šovu Ljubezen po domače. Bila je ena izmed kandidatk Davida Krulčiča, a se je usoda nekoliko poigrala. Iskrica je namreč preskočila med njo in Matejem Rokavcem, ki je v šov vstopil kot kandidat Mihaele Krajnc.

Po koncu snemanja šova je parček razkril, da sta skupaj, kmalu potem pa sta javnosti razkrila še veselo novico, da bosta postala starša. Za Sentyjo je bil to prvi otrok, Matej pa je imel že dva otroka iz prejšnjega razmerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sentya (@sentya.tiya.awbell)

Rodila se je deklica Aurora Riana, kmalu pa je sledila še ena vesela novica, pridružila se jim je še ena deklica, ki sta jo poimenovala Irina Riana.

Da deklici pridno rasteta in da se imajo lepo, je Sentya pokazala s svojo zadnjo objavo na Instagramu. Dodala je fotografijo, na kateri sta njeni hčerki, poleg pa pripisala: "Radi se imava. Aurora Riana & Irina Riana."

Voyo/posnetek zaslona

Sentya je s fotografijo razveselila svoje številne spletne prijatelje, le redko se namreč zgodi, da objavi utrinke iz svoje zasebnosti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.