L. P. | 21. 2. 2023, 11:45

Severina delila posnetek, s katerim je razkrila, kam je sina odpeljala za njegov rojstni dan (z njima pa je bil tudi njej zelo ljubi moški)

Instagram/Severina

Hrvaška pevka Severina je navdušila s posnetkom, s katerim je pokazala, kako in kje njen sin praznuje rojstni dan. Na sanjsko lokacijo pa nista odpotovala sama …

Pevka Severina je s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila dva posnetka, s katerima je pokazala, da njen edini sin Aleksandar praznuje že 11. rojstni dan. deček si bo praznovanje zagotovo zapomnil, slavna mamica ga je namreč odpeljala na sanjske Maldive, kjer pa nista sama. Družbo jima dela tudi njen menedžer Tomica Petrović, ki prav tako praznuje rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je na družbeno omrežje dodala najprej posnetek, ki ga je namenila sinu. "Vse najboljše, moj angel, moja največja ljubezen, moj sin. Si vse, kar imam," je zapisala.

Nato je objavila še en posnetek, s katerim je pokazala, da je s sinom in Petrovićem na Maldivih, ki so pevkina priljubljena počitniška destinacija. 

"Srečen rojstni dan mojima najdražjima moškima," je zapisala ob posnetku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je leta 2012 dobila sina z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, s katerim bije dolgoletno bitko za skrbništvo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ