A. R. | 21. 11. 2022, 12:59

Severina s skrivnostnim čednim moškim posnela selfie: oboževalci na nogah

Žiga Živulovič jr./Bobo

Odkar se je priljubljena pevka ločila od Igorja Kojića, se v javnosti ugiba, ali njeno srce znova bije v ritmu ljubezni. Tokrat je na dopustu imela ob sebi privlačnega voznika, ki je pritegnil pozornost njenih sledilcev.

Severina se mudi v Jordaniji. Na družbenih omrežjih objavlja utrinke svojih dogodivščin po puščavi in s sledilci deli fotografije, ki dokazujejo, da se ima resnično lepo.

Priljubljena pevka je z objavo, na kateri nosi temna sončna očala in na glavi bel šal, pritegnila veliko pozornosti. Vanjo je vključila več fotografij, na drugi fotografiji pa vidimo njen selfie s temnolasim voznikom, ki jo je popeljal po puščavi. Seve, kot jo kličejo prijatelji in oboževalci, je ob tej priložnosti nosila belo srajco, videz pa je dopolnila z zlatima verižicama. "Sanjajte svoje sanje z odprtimi očmi in jih uresničite..." je svojim sledilcem sporočila v opisu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Komentar, ki je nasmejal čisto vse in zbral ogromno všečkov, je zapisala igralka Ana Gruica, ki je pozornost takoj usmerila na atraktivnega moškega: "In kje si našla tako čednega sredi puščave?"

Pevkini sledilci seveda niso zaostajali s komentarji in so zapisali: "Takšnega šoferja rabimo", "Ta pa je čeden", "Ta Arabec je čeden", "Šofer je tako čeden, ne moreš se ga nagledati", "Ta ti je top," ....

Seveda so se našli tudi tisti, ki so več pozornosti dali Severini kot pa skrivnostnemu moškemu. Eden od komentarjev se je glasil: "Videti si kot perzijska princesa."

Pred tem je pevka delila dve fotografiji, kako pozira sredi puščave v kratkem bež kombinezonu in s čepico na glavi ter očali in šalom iste znamke, lase pa ima spuščene. Zraven je kombinirala usnjene bele škornje in črno torbico.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Enostavno ti pristaja," ji je sporočila oblikovalka Matija Vuica.

50-letna zvezdnica je oboževalce, predvsem moški del, razveselila še s fotografijami, na kateri pozira v kopalkah, telo pa je premazala z blatom mrtvega morja.

"Zdaj lahko z gotovostjo trdite, da ste se spustili 380 metrov pod morsko gladino," je pospremila najnovejšo objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mrtvo morje leži približno 400 metrov pod morsko gladino in meji na Izrael ter Jordanijo. Pravzaprav je to najbolj slano jezero na svetu, v katerem praktično ni življenja. Blato pridobljeno iz mrtvega morja deluje izredno blagodejno ter terapevtsko na kožo in telo. V svoji sestavi ima prisotnih več kot 35 mineralov in naravno prisotne organske elemente. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.