R. K. | 27. 3. 2023, 15:03

Shakira v objemu novega? Skrivnostnega moškega naj bi spoznala že pred meseci

Profimedia

Kolumbijska pevka se bo kmalu preselila v Miami, od koder naj bi prihajal njen novi izbranec.

Po ogromnih količinah umazanega perila, ki sta ga Shakira in španski nogometni zvezdnik Gerard Pique v javnosti oprala v obdobju ločitve, je zdaj 46-letna kolumbijska pevka, kot kaže, našla novo ljubezen, poročajo španski mediji. S skrivnostnim moškim naj bi bila v stikih že dalj časa, to pa bi lahko vplivalo na njeno težnjo po odhodu v Miami, od koder njen novi izbranec prihaja.

Dodaten razlog za odhod?

Zvezdnica se iz Bracelone na Florido seli po tem, ko sta s Piquejem podpisala pogodbo o skrbništvu, v kateri sta se dogovorila tudi, da se bosta danes 10-letni Milan in 8-letni Sasha z njo preselila v ZDA. Njeni oboževalci zato zdaj ugibajo, ali bo s selitvijo počakala do konca šolskega leta ali pa se bo nemara preselila že v naslednjih dneh. Po nekaterih navedbah naj bi namreč odšla že okoli 1. aprila.

Profimedia

Dodaten razlog, da bi se ji pri selitvi v Ameriko lahko mudilo, se je tako nedavno pojavil v skrivnostnem moškem, ki naj bi ga pevka spoznala pred štirimi meseci. Njegova identiteta javnosti ni znana, do zdaj je potrjeno le, da to ni Antonio de la Rua, s katerim je hodila, preden je na svetovnem prvenstvu leta 2010 spoznala Piqueja, piše OK Diario. Pevka ali njeni predstavniki za medije namigovanj do zdaj še niso komentirali.

Bi lahko na preložitev vplivalo zdravstveno stanje njene mame?

Shakira se je sprva nameravala na Florido preseliti že lani, ko sta s Piquejem dosegla dogovor o skrbništvu, a je takrat selitev preložila zaradi zdravstvenega stanja njenega očeta. Pred nekaj dnevi pa so v bolnišnico odpeljali tudi njeno mamo, saj so ji v nogi odkrili strdek, ki je bil posledica venske tromboze. Viri, ki so blizu pevkini družini so za španske medije zatrdili, da ni v življenjski nevarnosti, njeni možgani pa niso poškodovani. Iz bolnišnice naj bi jo tako že v kratkem izpustili.

Profimedia

Ali bo zdravstveno stanje njene mame vplivalo na ponovno preložitev odhoda čez lužo ali pa bo pevka res že aprila odletela v objem skrivnostnega moškega, zaenkrat še ni znano, poroča Dnevnik.hr.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.