A. B. | 29. 4. 2022, 08:45

Si je Kim Kardashian spet dovolila preveč? Oboževalci ogorčeni

Profimedia

Nič nevsakdanjega ni več, ko ugotovimo, da se je slavna ameriška zvezdnica odločila olepšati svoje fotografije in na njih morda celo popolnoma spremeniti svoj videz. Tokrat tega ni storila le s svojo fotografijo, temveč se je lotila nečakinje. 

41-letna ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je ena izmed tistih, ki je ob vsaki objavi fotografije pod budnim očesom oboževalcev. Njena naklonjenost spreminjanju in obdelovanju fotografij je namreč zelo očitna že kar nekaj let.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


A tokrat si je dovolila nekaj povsem "novega". Na Instagramu je namreč priredila fotografijo nečakinje Stormi, sestre Kylie Kardashian. Njo je na fotografiji zamenjala z obrazom druge nečakinje, True sestre Khloe Kardashian. 

Kako se je odzvala na obtožbe oboževalcev? 

Pravzaprav se je vse začelo s fotografijo Kim, na kateri nosi hlače z visokim pasom in kratko majčko. Zaradi preurejanja fotografije so jo oboževalci obtožili, da si je popolnoma izbrisala popek. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

To je zvezdnica hitro ovrgla: "Dajte, no. Resno! To je tako neumno, da trdite, da sem si izbrisala popek???"

Vse to je hitro obrnila sebi v korist in sledilce povabila, naj si ogledajo kolekcijo njenega perila Skims in jim sporočila: "Ste nesamozavestni zaradi svojega popka? Poglejte spletno stran skimsov, da si pomagate, če imate povešen popek, ki ga morate skriti v hlače z visokim pasom, tako kot sem to naredila jaz."

Kako je komentirala fotografijo nečakinje? 

"Okej, okej. Naj vam povem o moji perspektivi estetike. Moj profil na Instagramu je zadnje čase obarvan modro in roza. A ni luštkano, ko je vse skupaj tako načrtovano? Na originalni fotografiji je bila Stormi. Kylie sem vprašala, če jo lahko objavim in ni bila najbolj navdušena, zato sem to spoštovala. Ampak ne bom pa si zato uničila videza profila. Chicago je imela oblečen roza pulover in zato je bila fotografija super izbira za objavo," je pojasnila. 

Poglejte si, kako je to storila: 

Instagram/Kim Kardashian/fotomontaža

K temu je dodala: "Saj veste, koliko mi pomeni estetika. Ne bi dovolila, da bi mi Kylie uničila videz mojega profila. Zato, True, hvala da si sodelovala!"  

Kim je povedala tudi, da ne more verjeti, da je takšna "malenkost" pritegnila tolikšno pozornost.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.