P. L. | 7. 3. 2023, 11:40

Skrbno varovana skrivnost prišla na dan? Ima hčerka Lepe afne res tako čudovito ime?

Facebook/Lepa afna

Čeprav priljubljena spletna vplivnica Lepa afna še vedno ne razkriva, kako je ime njeni prvorojenki, se je na družbenem omrežju pojavilo redko in zelo lepo ime, ki naj bi ga deklica nosila. 

Priljubljena slovenska spletna vplivnica Lea Filipovič, ki je na družbenih omrežjih znana kot Lepa afna, je pred nekaj tedni prvič postala mamica. Da je rodila v Postojnski porodnišnici, je bilo hitro znano, pod njeno prvo objavo z dojenčico se je namreč oglasila ginekologinja Nataša Tul Mandič, ki je razkrila, da so bili počaščeni, ker je rodila pri njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Vse do danes pa ostaja velika in skrbno varovana skrivnost ime male princeske, Male afnice, kot so jo poimenovali številni spletni oboževalci vplivnice, ki se oglasijo pod vsako objavo, ki jo doda na Instagram. Željno čakajo informacije o imenu, za revijo Lady je namreč dejala, da bo ime razkrila ob posebni priložnosti.

A oboževalci so vse bolj neučakani, pod zadnjo dodano fotografijo, na kateri je Lepa afna skupaj s hčerko, je bilo najbolj pogosto vprašanje v komentarju, kako je deklici ime. 

Instagram/posnetek zaslona

Tega spletna vplivnica še ni pripravljena deliti z javnostjo, izginili so tudi komentarji z najbolj pogostim vprašanjem, smo pa opazili, da je nekdo zapisal ime, ki naj bi ga nosila hčerka Lepe afne: Rea.

Ali ji je dejansko tako ime, ne moremo z gotovostjo trditi.