J. Z. | 6. 9. 2022, 10:17

Kdo je skrivnostni oboževalec Jadranke Kosor, ki ji z nenavadnimi darili sporoča, da jo ljubi?

Twitter/Jadranka Kosor/fotomontaža

Nekdanja hrvaška premierka je postala glavna zvezda številnih slik v galerijah in muzejih. Tja je prišla z nekaj domišljije in s pomočjo sledilca, ki ji na zabaven način kaže naklonjenost. 

Hrvaška političarka Jadranka Kosor zadnje dni dobiva nenavadna darila. Na Twitterju je objavila več fotografij, ki ji jih pošilja skrivnostni oboževalec, ki njeno podobo s pomočjo računalniške obdelave dodaja na slike iz muzejev. 

Nekomu je namreč zelo všeč, saj njene fotografije dodaja na različne portrete, njen obraz pa je dodal celo na lonček za čaj, poroča hrvaški spletni portal Index. 

"Dobro jutro. To morate videti. Pozdrav tviterašu, ki obdeluje slike," je nekdanja hrvaška premierka zapisala na družbenem omrežju. 

Tako je neznanec med drugim njeno fotografijo dodal na posodo iz porcelana, tik ob marcipanovih bonbonih Mozart, pri katerih je napisano: "Jadranka, ljubim te!".

Neznani umetnik je sestavil tudi kolaž selfijev Jadranke Kosor, na katerih nosi sončna očala. Ob tem je zapisal: "Ljubim Jadranko!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.