10. 4. 2022, 10:35

FOTO: Slavni BOND objavil svoje poročne fotografije!

Profimedia

Pierce Brosnan je svojo ženo Keely spoznal pred 28 leti, poročila sta se tri leta za tem. Ali nista prekrasna kot ženin in nevesta?

Irski igralec Pierce Brosnan, ki je srca gledalcev osvojil z vlogo tajnega agenta Jamesa Bonda, je po skoraj treh desetletjih še vedno močno zaljubljen v svojo ženo Keely. S svojimi sledilci na Instagramu je delil utrinke iz zasebnega življenja, in sicer fotografije poročnega dne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Pod objavo je zapisal: "Na današnji dan pred 28 leti, 8. aprila, sva se srečala v Cabu San Lucasu v Mehiki. Poročila sva se tri leta pozneje, 4. avgusta, na gradu Ashford na Irskem ... moja ljubezen za vedno, v moje življenje si prinesla veselje in srečo, si luč mojega življenja."

Profimedia

Leta 1980 se je Brosnan poročil z avstralsko lepotico Cassandro Harris, nekdanjim Bondovim dekletom, in si ustvaril družino. Cassie, kot jo je ljubkovalno imenoval, je v zakon prinesla dva otroka, Christopherja in Charlotte, ki ju je Pierce posvojil, pozneje pa se jima je rodil še Sean.

Pierce Brosnan in Keely Shaye Smith sta se spoznala v devetdesetih, ko je zvezdnik takrat še žaloval za pokojno ženo in sam vzgajal tri otroke, Keely pa mu je dala moč in spodbudo za nov začetek. Po poroki sta si s ustvarila družino in se razveselila dveh sinov, Dylana in Parisa.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.