A. R. | 28. 9. 2022, 08:08

Slovenska pevka priznala, pred kom se je najhitreje slekla

Osebni arhiv Kataya

Nekateri jo poznate po sinhronizaciji risank, drugi pa kot nekdanjo tekmovalko šova preobrazb Znan obraz ima svoj glas. Svoje sledilce in oboževalce pa redno razveseljuje s seksi fotografijami. Poglejte, kakšno je posnela tokrat.

Kataya se je letos posvečala predvsem službi v logistiki, snemanju reklam in risank ter priljubljeni spletni platformi OnlyFans, na kateri je zelo aktivna. V pogovoru nam je zaupala, s kom posname atraktivno vsebino, na katero so naročeni njeni oboževalci.

"Za OnlyFans ponavadi sodelujem s prijateljico in stilistko Leo Behek, saj je lažje posneti intimne bolj seksi fotografije, če za objektivom stoji ženska, še posebej, če je prijateljica. Najbolj se nasmejiva, ko greva na lokacijo (kakšen izbran hotel) in se slečem v prvi minuti prihoda v hotelsko sobo. Na ta račun se veliko šaliva, da se za naju še nihče ni tako hitro slekel, kot se jaz za njo (smeh) ... Seveda za potrebe fotkanja (nasmeh)," je dejala za Metropolitan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T A Y A (@katayaxx)

36-letna pevka je z zadnjo fotografijo na Instagramu pritegnila veliko pozornosti. Na njej pozira v usnjenem boleru in rdečih spodnjicah ter mrežastih nogavicah.

"Med fotografiranjem je nastala tudi fotografija po navdihu filma Ameriška lepota. Nisem objavila celotne fotografije, saj je Instagram postal bolj strog, kar se tiče golote oziroma razkazovanja oblin. Zato bolj seksi fotke raje objavim na drugi platformi, s katero sem zelo zadovoljna in katere uspeh je presegel moja pričakovanja. V enem letu, odkar jo imam, lahko na prste ene roke preštejem slabe izkušnje, torej zelo malo. Fantje so super zadovoljni s fotkami, ki jih ne morejo videti drugje, s pogovori ..." opiše podrobnosti iz zakulisja snemanja zapeljivih fotografij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T A Y A (@katayaxx)

Čeprav je v zadnjem letu dala glasbo na stranski tir, jo bomo zagotovo kmalu še slišali prepevati: "Glasbo sem trenutno malce zanemarila, saj po resnici povedano povzroča več stroškov kot dobička. To ne pomeni, da nimam kakšne glasbene zadeve še vedno v načrtu, ni pa na prvem mestu."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.