P. L. | 15. 3. 2023, 10:55

Slovenska TV-voditeljica presenetila s čudovito novico: skrivaj se je poročila

Facebook/Dobro jutro

Priljubljena televizijska voditeljica, ki jo prek TV-zaslonov gledamo že vrsto let, je presenetila s fotografijo, na kateri se sveti njen poročni prstan. Čestitke dežujejo od vsepovsod. 

Televizijska voditeljica Katja Tratnik, ki jo ponovno gledamo v jutranji oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija, je k svojemu priimku dodala še enega: Jacob.

Nobena skrivnost ni, da je Tratnikova v resni zvezi že dlje časa. Njen partner Michael je Nemec, skupaj sta že več kot pet let, njuna zveza pa je kljub temu, da ju loči na stotine kilometrov, dovolj močna, da sta si po zaroki dahnila še usodni da.

"Sveže poročena Katja Tratnik Jacob," so namreč na družbeno omrežje zapisali ustvarjalci oddaje Dobro jutro in s fotografijo pokazali Tratnikovo, ki žari od sreče, na roki pa se ji sveti poročni prstan.

Zaročila sta se na Santoriniju

O svoji zaroki je Tratnikova že pred časom spregovorila za portal Svet24.

"Lani pozno jeseni sva bila na Santoriniju in sva se tam kar zaročila! Čisto presenečenje, bila sva v restavraciji, sončni zahod, pokleknil je pred vsemi, vsi gostje so ploskali. Sem mu najprej rekla, ali je zmešan," je dejala za omenjeni portal in dodala, da je seveda privolila in da je bilo zelo lepo.

Za omenjeni portal je razkrila tudi želje glede poroke. Želela si je, da bi se poročila na plaži, nekje na toplem, ob sončnem vzhodu, z njima pa bi bila tudi njena hči in njegov sin, kot poročni priči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katja Tratnik (@tratnik_katja)

"Jaz nisem za velike ohceti. Nikoli nisem marala gneče, pasjih procesij – že kot najstnica ne, nisem marala na primer diska. Poroka je zame intimna stvar dveh ljudi, ki sta se odločila, da gresta po skupni poti, ter jima prstan in papir nekaj pomenita," je pojasnila za omenjeni portal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.