R.S. | 27. 5. 2022, 09:58

Slovenska vplivneža o nesrečnem dogodku: "Avto je med vožnjo zagorel."

Instagram/Petra Parovel

Slovenska podjetnica in vplivnica Petra Parovel je v šoku, saj je družinski avto povsem uničen. 

Simpatična Primorka je svoje sledilce obvestila, da je njenemu partnerju zgorel avto. Petra je požar s hčerko videla, ni pa sprva vedela, da gre za njihov avto

O tem jih je obvestil prijatelj, vplivnica pa mu najprej ni verjela, mislila je, da se šali. Nato je šla do avta in ugotovila, da je imel prav. Napisala je, da je bila v šoku. Podrobnosti o nezgodi je na družbenih omrežjih delil njen partner Mitja. 

Posnetek zaslona/Petra Parovel

Avto je vozil prijatelj

Mitja je razložil, da je v nedeljo šel z motorjem v Krško, ko pa je prišel nazaj v Koper, je imel 20 neodgovorjenih klicev od svojih najbližjih. Spraševal se je, kdo je umrl. Prijatelj mu je pokazal uničen avto, Mitja pa je bil rahlo zmeden, da so prijatelji naredili takšno paniko zaradi "enega avta"

Posnetek zaslona/Petra Parovel

Avto ni vozil Petrin mož, temveč njegov prijatelj, ki mu ga je Mitja posodil za vikend. Med vožnjo je zagorel. Voznik med vožnjo sploh ni opazil, da je zagorelo, mimoidoči pa so mu hupali in ga prosili naj ustavi. Prijatelj je nato ustavil avto in ugotovil, da gori.

Posnetek zaslona/Petra Parovel

Mitja je še povedal, da noče razmišljati o scenarijih, ki bi se lahko zgodili in poudaril, da je najbolj važno, da so vsi živi in zdravi.

Opozoril pa je tudi na napako avtomobilov znamke BMW, ki naj bi bili po njegovih besedah bolj nagnjeni k požarom zaradi EGR ventilov.