L. P. | 16. 3. 2023, 13:15

Slovenski reprezentant v vrtincu hudih obtožb: bivša žena trdi, da ima odnose z moškimi in transspolnimi osebami, on ji odgovarja

Instagram/Benjamin Verbič, fotomontaža

Znani slovenski vrhunski športnik se je znašel pred hudimi obtožbami nekdanje žene. Ta trdi, da ima spolne odnose s transseksualci. 

Slovenski nogometaš in reprezentant Benjamin Verbič, ki trenutno gradi svojo športno kariero v Grčiji, je sklenil, da javno odgovori na obtožbe svoje bivše žene, manekenke Alvine Tsarenko, matere njegovega sina Maja. Ta ga je obtožila, da naj bi bil v romantičnem razmerju z moškim oziroma s transspolnimi osebami.

Verbič, ki meni, da njegova bivša žena želi na tak način vplivati na grško sodstvo, saj si sam prizadeva dobiti skrbništvo nad sinom, na njene obtožbe odgovarja v Instagram zgodbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Verbic (@benjaminverbic7)

"Žal mi je, da vas obremenjujem z gospodično Alvino Tsarenko, ampak čutim, da moram, saj vse te laži vplivajo na moje osebno življenje," je zapisal.

V nadaljevanju je razložil, da četudi ni to stvar nikogar drugega razen njega, pojasnjuje, da je heteroseksualec.

"Nikoli nisem imel nobenih seksualnih ali romantičnih zvez z moškimi ali transseksualci," dodaja.

Benjamin Verbič/Instagram zgodba

Pojasnil je, da je njegova bivša žena priredila fotografijo in dodala njegovemu bivšemu dekletu Lilly penis, nato pa trdila, da je s transseksualci zahajal v klub.

"Tokrat sta bili z mano moja sestrična Jerneja in njena prijateljica Katja iz Slovenije. Če s tem ne bi bilo ogroženo duševno zdravje mojega sina, bi vse to označil za nizkoproračunsko komedijo," je zapisal in med drugim svojo bivšo ženo označil še za kompulzivno lažnivko.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.