Nika Vajnhandl | 10. 4. 2022, 07:00

ŠOKIRALO vas bo: To so zvezdniki, ki so v odprti zvezi

Profimedia

Preverili smo, kateri zvezdniki so v poligamni zvezi – za nekatere nismo mogli verjeti!

Hollywood je dežela slave in bogastva ... in skušnjav. Medtem ko so nekatera razmerja med slavnimi prestala preizkus časa, drugi niso imeli te sreče. Potem so tu še tisti, ki so v odnosu poskušali nekaj novega in idejo o tradicionalnih odnosih obrnili na glavo. Namesto monogamije so se ti zvezdniki odločili za odprte zakonske zveze. Kdo so ti zvezdniki, razkriva 24sata.hr.

Will in Jada Smith

Že leta 2015 je Jada razkrila, da Willu daje vso svobodo, ki si jo želi. "Verjamem, da je Will pošten človek," je takrat povedala Howardu Sternu. Prav tako je za Huffington Post dejala, da je tako Willu kot njej v zvezi dovoljeno početi, kar hočeta: "Najina perspektiva je, da se ne izogibava tistemu, kar je naravno. Naravno je, da te ljudje privlačijo. V zakonski zaobljubi nisva rekla, da zapustiva vse druge." Jada je pozneje pojasnila, da ne zanika, da sta intimna z drugimi ljudmi.

Profimedia

Megan Fox in Brian Austin Green

Megan Fox in Brian Austin Green sta bila poročena 11 let. Domnevno sta v nekem obdobju zveze imela enostransko odprto razmerje, pri čemer je Foxova imela svobodo za seks izven njunega zakona.

"Strinjala sta se z odprtim razmerjem, v katerem se Megan lahko vidi z drugimi moškimi, Brian pa ne more hoditi z nikomer drugim," je vir povedal za New York Daily News leta 2009. Njun zakon, v katerem so se jima rodili trije otroci, kljub temu (ali prav zato) ni obstal in sta se leta 2020 razšla.
Profimedia

Brad Pitt in Angelina Jolie

Čeprav se je par ločil leta 2016, naj bi imela Brad Pitt in Angelina Jolie v svojih 13 letih zveze odprto razmerje. "Dvomim, da je zvestoba nujno potrebna za razmerje," je Jolie dejala v intervjuju za nemško publikacijo Das Neue. "Niti Brad niti jaz nisva nikoli trdila, da skupno življenje pomeni biti priklenjen skupaj. Skrbiva, da se nikoli ne omejujeva," je povedala.

Profimedia

Demi Moore in Ashton Kutcher 

Tudi Ashton Kutcher in Demi Moore naj bi imela odprt zakon – vse do ločitve novembra 2013. "V Hollywoodu vsi vedo za njun dogovor, vendar jima je to uspelo zatajiti pred širšo javnostjo," je leta 2011 za revijo Star povedal vir.

Profimedia

Gwyneth Paltrow in Chris Martin

Gwyneth Paltrow in Chris Martin sta v desetletnem obdobju zakona imela odprto razmerje. Vir naj bi za Access Hollywood povedal: "Če se je Chris poigraval z drugimi ženskami, Gwyneth ni skrbelo. Nikoli ni bila ljubosumna ali teritorialna. Njena filozofija je: 'Oba sva odrasla. Sama se odločava.'"

Profimedia

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec